Tarptautiniai bukmekeriai lietuviams skiria antrą vietą

Kaip ir kiekviename didesniame sporto renginyje dalis dėmesio tenka lažyboms. Keista, kad Europos vyrų krepšinio čempionatas Serbijoje ir Juodkalnijoje susilaukė nedidelio tarptautinių bukmekerių dėmesio. Daug galingų užsienio lažybų bendrovių net nesiūlo lažintis dėl turnyro nugalėtojo. Tam yra priežastis – jos nenumano kas taps čempionato nugalėtojais.

Tokios garsios lažybų bendrovės kaip „Bet&Win”, „William Hill” ir kitos mieliau siūlo spėti dar negreit prasidėsiančių Ispanijos, Graikijos ar Prancūzijos pirmenybių nugalėtojus nei daugiau dėmesio susilaukantį Europos čempioną. Ir tam yra paaiškinimas – yra maždaug dešimt apyligių rinktinių, kurios realiai pretenduoja tapti turnyro nugalėtojais.

Lažybų bendrovės „Eurobet” manymu, daugiausiai galimybių laimėti Europos čempionatą turi šeimininkai serbai, jų koeficientas 2,85, Lietuvos rinktinė liko antroje vietoje su koeficientu 5,85, italai – treti, jų koeficientas – 7. Toliau rikiuojasi Ispanija (8,5), Graikija (9), Rusija ir Turkija (13), Prancūzija (15), Vokietija (17), Kroatija (26), Slovėnija (34), Latvija (51), Bosnija ir Hercegovina (66), Ukraina (101) ir didžiausiais autsaideriais laikomi bulgarai (201).

Lietuvos lažybų bendrovės santūresnės, nors pirmąją vietą jos skiria Serbijai ir Juodkalnijai. Antroje vietoje turėtų likti Rusija, o trečia – Ispanija. Ketvirtą vietą pasidalintų turkai, italai ir graikai, penkti – lietuviai, prancūzai ir kroatai, šešti – slovėnai. Už šių rinktinių rikiuojasi Vokietija, mažiau galimybių turintys Izraelis ir Latvija, dar silpniau vertinami Ukraina bei Bosnija ir Hercegovina, o autsaideriais, kaip ir tarptautinėje bendrovėje, įvardijami bulgarai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

1 atsiliepimas į "Tarptautiniai bukmekeriai lietuviams skiria antrą vietą"

  1. ups

    Kaip pastebejau, pries du metus lietuviams tikrai neprognazavo cempionu titulo…Linkiu, kad siumetines prognozes pasitvirtintu! ir dar su kaupu!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.