Vilniečiai skatinami pradėti sistemiškai sportuoti

Naująjį sezoną net 35 proc. 18-54 m. vilniečių planuoja pradėti lankytis sporto klubuose. Nesportuojančius miestiečius „Lietuvos telekomo” sporto klubo sveikatingumo centrai šį savaitgalį, rugsėjo 17-18 d., už simbolinę 5-15 Lt kainą supažindins su visomis sportavimo ir sveikatingumo paslaugomis.

„Šį sezoną praplėtėme savo paslaugų asortimentą, sumažinome kainas bei įvedėme lanksčią mokėjimo sistemą. Neabejojame, kad atvirų durų dienų metu išbandytos galimybės paskatins miestiečius aktyviau ir sveikiau leisti savo laisvalaikį”, – sako „Lietuvos telekomo” sporto klubo sveikatingumo centro direktorė Giedrė Mikaitienė.

Pradedantis savo 5-tąjį sezoną, Savanorių pr. įsikūręs „Lietuvos telekomo” sporto klubo sveikatingumo centras šiemet išplatino specialius kvietimus organizacijoms, kurių darbuotojai dirba itin sėdimą darbą. Įvairių Vilniuje veikiančių bankų, ministerijų, gydymo įstaigų, viešbučių, mokyklų, farmacijos ir telekomunikacijų įmonių ir organizacijų darbuotojams buvo išsiųsta per šimtas kvietimų atvirų durų dienų metu susipažinti su naujomis aerobikos treniruočių programomis.

Naujausias sveikatingumo centras P. Lukšio g., atidarytas praėjusių metų gruodžio mėn., aplinkinių rajonų gyventojams atvirų durų dienos proga pristatys ne tik originalias grupines salės dviračių, rytietiško pilvo šokio treniruotes, Tai-Chi, jogos, „AeroPunch” užsiėmimus, bet ir surengs koncertą, kuriame dalyvaus populiarūs atlikėjai bei sporto klubo klientai: Alanas Chošnau, Asta Pylipaitė bei grupė ŽAS.

Renginio vedėja Asta Baukutė pakvies dalyvius įsitraukti į įvairius žaidimus bei konkursus, kurių nugalėtojai bus apdovanoti vienkartiniais pakvietimais į sporto klubus ir kitais prizais.

Apsilankę bet kuriame sveikatingumo centre atvirų durų dienų metu galės už ypatingą kainą įsigyti ilgalaikius neribotus asmeninius abonementus, suteikiančius galimybę laimėti atostogas Vienoje. Kiekvienas klientas galės pasirinkti būtent savo poreikį atitinkantį abonementą: savaitgalio, vakaro, šeimos bei studentams ir moksleiviams skirtus abonementus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.