DHL pradėjo teikti Europos rinkai skirtą „Import Express” paslaugą

Skubaus gabenimo ir logistikos lyderė DHL pasauliniu mastu pradėjo teikti naują „Import Express” paslaugą, skirtą į Europą importuojamų arba tarp trečiųjų šalių gabenamų krovinių logistikai. Naujoji paslauga suteikia galimybę importuoti į Europą bet kokio dydžio, svorio ir vertės siuntas iš 218 šalių, atsiskaitymui naudojantis viena sąskaita ir mokant pasirinkta vietine valiuta.
„Teikdami „Import Express” paslaugą, orientuojamės į mūsų europinių klientų lūkesčius. Rinkoje nuolat didėjant efektyvaus importuojamų prekių valdymo poreikiui bei toliau augant Europos prekybos apimtims su Kinija, JAV ir NVS šalimis, DHL savo klientams suteikia realią galimybę supaprastinti ir efektyviau valdyti importo procesus”, – sakė DHL valdybos narys ir Europos skubių siuntų padalinio vadovas Peteris E. Kruse.

Už visas iš užsienio importuojamas arba tarp trečiųjų šalių gabenamas siuntas kompanijos atsiskaito pasinaudojusios viena sąskaita ir mokėdamos pasirinkta vietine valiuta, kas supaprastina bendrovių finansinių srautų valdymą ir leidžia išvengti valiutų konvertavimo išlaidų.

Pasak DHL Europos skubių siuntų padalinio rinkodaros ir pardavimų vykdančiojo direktoriaus Jurgeno Hoflingo, pasaulinėje rinkoje dirbančios kompanijos neretai susiduria su problemomis valdydamos pakankamai sudėtingus importo procesus. „Daugybės vežėjų ir brokerių veiksmų koordinavimas reikalauja nemažų laiko sąnaudų, ypač kai bendrovėms tenka importuoti didelės vertės produktus. „Import Express” paslauga šioms kompanijoms leidžia pasiūlyti patogų ir greitą importuojamų prekių pristatymą už konkurencingą kainą”, – teigė jis.

Siuntiniai gabenami integruotu pasauliniu DHL tinklu, garantuojančiu patikimą krovinio pristatymą nuo durų iki durų, o DHL prisiima visišką atsakomybę už kiekvieną siuntą nuo jos paėmimo iki pristatymo gavėjui. Visos siuntos skenuojamos, todėl bet kuriuo paros metu galima sužinoti tikslią kiekvienos siuntos buvimo vietą.

Pasirinkus „Import Express” paslaugą, klientams užtenka paskambinti ir jiems bus suteiktas „Import Express” numeris, leidžiantis pradėti importo procedūras iš bet kurioje pasaulio šalyje įsikūrusių partnerių arba tiekėjų. Naujoji DHL paslauga itin aktuali apdirbamosios pramonės, tekstilės, elektronikos, farmacijos, aviacijos ir finansinių paslaugų sektoriams.

UAB „DHL Lietuva”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.