„Tango TV” kulinaras Maratas į paskaitas lekia dviračiu!

Nuo pirmųjų rugsėjo dienų stropus Lietuvos muzikos ir teatro akademijos televizijos režisūros studentas „Tango TV” kulinarinių šedevrų meistras Maratas Sargsyanas į paskaitas skuba dviračiu.
„Gyvenu prie Žalgirio stadiono, tad iki Gedimino prospekto, kur yra akademija, nėra labai toli. O važiuodamas dviračiu ne tik aplenkiu visus kamščius, o ir pasportuoju! – tikina egzotiškasis kulinaras ir būsimasis TV režisierius. – Į priekį važiuoju į pakalnę, tad, jei pekeliui dega tik žali šviesoforo signalai, nesustodamas atriedu tiesiai į akademijos kiemą. Tiesa, atgal reikia minti į kalną. Vadinu tai fizine mankšta prieš proto pratybas moksluose”.
Dviratė „Tango TV” žvaigždės susisiekimo priemonė nėra paprasta. „Mano dviratis geras. Su viskuo, ko reikia patogiai ir kokybiškai važinėtis. Be to, jis lengvutis, tad labai nesunkiai jį užsinešu į savo namus antrame aukšte”, – dviračiu, į kurį dažnai iškeičia savo automobilį, džiaugiasi armėnų kilmės laidų vedėjas.
„Tačiau labai bijau, kad man nenutiktų, kaip naujajam mano kolegai iš „Tangoramos” Pauliui Skučui – visai neseniai jam ilgapirščiai pavogė motorolerį, todėl aš saviškį dviratį ypač akylai saugau”, – tikina M. Sargsyanas.
Atrodo, į išsvajotosios specialybės mokslus Maratas kibo labai rimtai – nuo ryto iki vakaro jis intensyviai mokosi, o likusį laiką skiria tobulinti kulinariniams įgūdžiams ir subtilybėms, demonstruojamoms jo egzotiškoje laidoje „Skanus savaitgalis su Maratu” kiekvieną sekmadienio rytą per „Tango TV”.
Beje, kulinarijos virtuozo vedamoje laidoje naująjį sezoną yra nemažai naujovių. Laidos rubrikoje „Pas močiutę” pristatomi tradiciniai įvairių Lietuvos regionų patiekalai, vyksta pokalbiai apie maistą su kaimų ir miestelių šeimininkėmis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.