Tarybos nariams nepagailėta nešiojamųjų kompiuterių

Šį rudenį uostamiesčio savivaldybė planuoja modernizuoti posėdžių salę ir Tarybos nariams nupirkti nešiojamuosius kompiuterius.

Pasak Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos sekretoriaus Artūro Šulco, turėdami nešiojamuosius kompiuterius uostamiesčio politikai galėtų žymiai efektyviau dirbti. Be to, tai leistų visą posėdžių medžiagą perkelti į elektronines laikmenas ir išvengti šūsnies popieriaus.

Iš viso planuojama nupirkti 31 kompiuterį – tiek, kiek yra Tarybos narių. Kiek tai kainuos miestui, kol kas nežinoma, rugsėjo pabaigoje turėtų paaiškėti įrangos įsigijimo konkurso rezultatai.

Anot A. Šulco, uostamiesčio vadovai vis dažniau užsimena, jog reikėtų atnaujinti ir pačią posėdžių salę, tačiau viešai kalbėti apie tai kol kas vengiama. Politikai baiminasi, jog gali sulaukti kaltinimų – esą švaistomos miesto lėšos.

Savivaldybės posėdžių salės rekonstrukcijai, kai kuriais skaičiavimais, reikėtų apie 600-800 tūkst. litų. Paskutinį kartą ji buvo atnaujinta maždaug prieš 9 metus. Tada buvo pakeista kiliminė danga ir nupirktos naujos kėdės.

„Vakarų ekspresas”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.