„Power Hit Radio” kviečia pusryčiauti Prahoje!

Rugsėjo 12 dieną radijo stotis „Power Hit Radio” pradeda specialų ryto laidos „Šok į kelnes” žaidimą, kurio laimėtojas vyks pusryčiauti į vieną prabangiausių Prahos viešbučių.
„Tai nebus tik pusryčiai. Žaidimo laimėtoją ir jo draugą nuskraidinsime į Prahą, apgyvendinsime senamiesčio centre esančiame „Marriott” viešbutyje, kuriame jiedu praleis dvi dienas ir galės nemokamai lankytis čia esančiame sveikatingumo centre”, – prabangų naujojo žaidimo prizą atskleidžia „Power Hit Radio” programų direktorė Asta Gujytė.
Kiekvieną dieną nuo 6:30 val. „Power Hit Radio” programą pradedantis „Šok į kelnes” vedėjas Saulius Prokopavičius sako, kad kažkuriam klausytojui tai bus puiki proga patirti, ką reiškia ryte atsibusti 5 žvaigždučių viešbutyje ir užsisakyti skanius pusryčius tiesiai į lovą.
Visi, norintys laimėti pusryčius Prahoje, turi registruotis SMS žinute numeriu 1625, siųsdami žodį RYTAS su savo vardu ir pavarde. Kiekvieną darbo dienos rytą – nuo rugsėjo 12 iki 23 dienos – 8-10 val. tiesioginiame eteryje bus skelbiamas vienas iš žaidime užsiregistravusių dalyvių. Pastarasis per laidos „Šok į kelnes” vedėjo nurodytą laiką turės paskambinti į „Power Hit Radio” studiją specialiu telefono numeriu.
„Jeigu išgirs ir suspės, – iškart pateks į žaidimo superfinalą. – Pusryčių Prahoje laimėtojas bus paskelbtas rugsėjo 23 dieną”, – sako A. Gujytė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.