Degtinė „Premium Gera Apple” – tarptautinio konkurso ,,Riga Food 2005″ aukso medalio laimėtoja

Bendrovės „Alita” degtinė „Premium Gera Apple” laimėjo tarptautinio konkurso ,,Riga Food 2005″ aukso medalį, o ,,Premium Gera” – bronzos.
Tarptautiniame parodų centre Kipsaloje jau dešimtą kartą vyksta maisto produktų, gėrimų, parduotuvių įrenginių ir aptarnavimo paroda ,,Riga Food 2005″. Parodoje dalyvauja apie 500 įmonių iš 35 pasaulio šalių. Jos metu vyko prestižiniai konkursai vertinant alkoholinius gėrimus bei kitus maisto produktus.

Tai jau ne pirmas toks garbingas ,,Premium Gera Apple”apdovanojimas – šiais metais. Gegužės mėnesį degtinė ,,Premium Gera” tapo tarptautinio konkurso ,,Interational Spirit Chalenge”, kuris vyko Londone laureate. 14-osios tarptautinės parodos „AgroBalt 2005” metu vykusioje profesionalioje maisto produktų ir gėrimų vartotojų degustacijoje „DEGUSTALIT 2005”, kurios pagrindinis šūkis – SKONIS LEMIA PASIRINKIMĄ, ši degtinė buvo pripažinta skaniausia.

Bendrovė „Alita” dažna tarptautinių ir mūsų šalies konkursų dalyvė. Degtinė „Premium Gera” yra pelniusiu „Lietuvos metų gaminio” apdovanojimus 2003 ir 2004 metais. Tai vienintelis prekinis ženklas Lietuvoje du kartus iš eilės tapęs metų gaminiu.

,,Alita” – aromatizuotų degtinių rinkos lyderė Lietuvoje. 2005 metais ji užima apie 36 procentus Lietuvos aromatizuotų degtinių rinkos. Lyginant su 2004 metais užimama rinkos dalis padidėjo 3 proc. Pati populiariausia tarp aromatizuotų degtinių – ,,Premium Gera Apple” – ,,Riga Food 2005″ aukso medalio laimėtoja.

Degtinė „Premium Gera” populiari ir užsienyje – tai daugiausiai ES šalių platinama degtinė iš Lietuvos. „Europos Sąjungos šalyse ši degtinė ypač vertinama dėl šio gėrimo kokybės, išskirtinio švelnumo bei krištolo skaidrumo.

,,Daugiausia ,,Alitos” gaminamos degtinės eksportuojama į Latviją, todėl tikimės, kad šie prestižiniai apdovanojimai padidins degtinės prekinio ženklo GERA pardavimo apimtis kaimyninėje šalyje”,- pabrėžė AB „Alita” rinkodaros ir pardavimo direktorius Darius Vėželis.

,,Svarbu, kad eksportuojami „Alitos” gaminiai didina lietuviškų prekių populiarumą užsienyje”, – sako AB „Alita” rinkodaros ir pardavimo direktorius Darius Vėželis.

AB „Alita”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.