„MicroLink” grupė stiprina bendradarbiavimą su „Hewlett-Packard” Baltijos šalyse

„MicroLink”, pirmaujanti Baltijos šalių informacijos technologijų (IT) sprendimų ir paslaugų įmonė, ir „Hewlett-Packard” (HP) sutarė sustiprinti tarpusavio bendradarbiavimą Baltijos šalyse. UAB „MicroLink Lietuva” tapo HP sistemų integravimo partnere Lietuvoje. Tuo tarpu Latvijoje ir Estijoje „MicroLink” su HP artimai dirba jau daugelį metų, ir šis bendradarbiavimas dabar dar labiau sustiprės.

Įsigaliojus susitarimui, „MicroLink” grupė tapo pirmąja HP Pabaltijo sistemų integratore. Tai leis „MicroLink” siūlyti visapusiškus sprendimus verslo klientams visose trijose Baltijos šalyse. Integruoti sprendimai daugiausiai apims HP vidutinio lygio serverius, duomenų saugyklas, stalinius kompiuterius ir darbo stotis.

„Su HP mus sieja ilgametė partnerystė, – sakė Janis Bergas (Janis Bergs), „MicroLink” grupės vadovas. – HP technologijos ir praktinė patirtis leidžia įgyvendinti pačius sunkiausius IT infrastruktūros sprendimus. Verslui tampant vis globalesniu, mūsų klientai reikalauja tokių pačių gaminių ir paslaugų visose Baltijos šalyse. Todėl mes džiaugiamės išplėtodami mūsų partnerystę su „Hewlett-Packard”.

„Poreikis paprastumui, lengvam valdymui ir pritaikomumui pakeis vartotojų įpročius, kaip jie dirba, veikia, perka ar naudoja technologijas, – sakė Kristianas Jarnefeltas (Kristian Järnefelt), HP vadovas Baltijos šalims. – Vartotojams reikia ne tik IT prekių, bet ir vertingų paslaugų kartu su palaikymu ir nuolatiniu aptarnavimu – tai sritys, kuriose „MicroLink” yra labai stipri ir svariai papildo mūsų pačių siūlomas paslaugas”.

„MicroLink” veikla IT infrastruktūros srityje apima kompiuterinės įrangos tiekimą, serverius ir standartinės programinės įrangos paketus, duomenų perdavimo tinklus, duomenų centrus, kompiuterių ir tinklų administravimo sprendimus, duomenų saugumo ir atsarginių kopijų sprendimus bei visų šių komponentų tikslų suderinimą.

„MicroLink” tikisi, kad grupės strateginis bendradarbiavimas su HP jai leis tapti pirmaujančia sistemų integratore Baltijos šalyse. „MicroLink” didelė patirtis Pabaltijyje leis taupyti klientų išlaidas ir laiką, kai bus diegiami jau išmėginti patikimi sprendimai.

„MicroLink” grupė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.