HTC Universal – naujas lyderis komunikatorių rinkoje

Komunikatorių gamybos lyderė, kompanija HTC, jau išleido naujausią komunikatoriaus platformą HTC Universal. Šios platformos pagrindu kompanija I-Mate išleido naują modelį I-Mate Jasjar, o mobilaus ryšio operatotorius T-Mobile savo klientams siūlo modelį T-Mobile MDA Pro. Kuo gi ši platforma pranašesnė už praėjusias?

HTC Universal – pirmasis komunikatorius su naujausia Windows Mobile 5.0 operacine sistema. Jame integruotas vienas iš galingiausių 520 MHz Intel XScale procesorius.

Vartotojui duomenims saugoti skirta 100 MB atmintis, kuri yra jau energetiškai nepriklausoma t.y. išsikrovus baterijoms duomenys ir informacija neišsitrina. Bendra atmintis yra 192 MB: 64 MB RAM ir 128 MB ROM.

Pirmą kartą komunikatorių istorijoje yra integruotas VGA ekranas (640×480 taškų, 65 tūkst. spalvų) bei dvi skaitmeninės kameros. Pirmoji kamera yra 1,3 megapikselio, skirta fotografavimui ir filmavimui, antroji tik VGA ir skirta video konferencijoms. Beveilių jungčių lygmenyje šis komunikatorius taip pat flagmanas: IR, Bluetooth, WiFi (802.11b standartas), GSM su UMTS (3G – trečios kartos mobilaus ryšio technologijos standartas, leidžiantis perduodi vaizdą realiame laike iki 2 Mb/s), GPRS, EDGE.

Duomenų įvedimui skirta pilnavertė mechaninė klaviatūra ir virtuali. Komunikatoriaus visoms funkcijos palaikyti integruotas galingas 1600 mAh. Pats komunikatoriius neįprasto dizaino su ekrano pasukimo galimybe 360 laispnių kampu.. Sveria tiesa jis daugokai – net 210 g. Geometrinai išmatavimai: aukštis – 137 mm, plotis – 79 mm ir storis – 22 mm.

HTC Universal – tai pats moderniausias ir funkcionaliausias komunikatorius delninių kompiuterių rinkoje. Belieka tik laukti koks pasisekimas jo laukia vartotojų tarpe.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.