E.McGregor’ui teko paragauti virtų sėklidžių…

Per savo įžymiąją kelionę aplink pasaulį škotų kilmės aktoriui Ewanui McGregor’ui teko paragauti itin specifinio patiekalo – įvairių gyvūnų sėklidžių!
Su draugu aktoriumi Charley Boorman’u motociklais išsirengęs į kelionę aplink pasaulį, sukoręs apie 20000 mylių ir pervažiavę Europą, Rusiją ir Šiaurės Ameriką, aktorius prisimena, kad be įvairių nuotykių, bene labiausiai jam įstrigęs įvykis – firminis mongolų patiekalas iš sėklidžių.
„Svečiavomės paprastoje mongolų šeimoje, su kuria susipažinom kelionės metu. Matyt jie mus laikė labai gerbiamais ir mylimais svečiais, kadangi nusprendė pavaišinti ypatingu delikatesu”, – prisimena aktorius, – „Nukėlus puodo dangtį pamatėme įvairaus dydžio mėsos kukulius, kurie, kaip vėliau paaiškėjo, buvo avių, ožkų, bulių ir jakų sėklidės!”
„Tame puode plūduriavo gal koks 200 sėklidžių, patiekalo kvapas buvo nenusakomas, tačiau nenorėdami įžeisti šeimininkų ir žinodami, kad tai delikatesas ruošiamas tik ypatingiems svečiams, bandėme valgyti”, – pasakojo E.McGregoras.
Neseniai įgarsinęs karo balandį Drąsutį animacinėje juostoje visai šeimai „Sparnuotasis desantas”, aktorius teigia sugebėjęs nuryti tik vieną kažkurio gyvūno sėklidę.
„Susižvalgėme su Chrisu ir tiesiog pabandėme greitai nuryti. Skonio net neprisimenu, tiesiog stengiausi kaip įmanoma greičiau nustumti tą daiktą stemple žemyn. Nepamirštamas patyrimas!”, – juokėsi aktorius.
„Sparnuotasis desantas” – tai naujausias „Šreko” kūrėjų darbas, pasakojantis apie mažutį balandį ir jo linksmuosius draugus, Antro Pasaulinio karo metų įstojusius tarnauti į Karališkąsias Balandžių Oro Pajėgas ir padėjusius britų kareiviams.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.