Pakaunės klube „Geras” – antrosios pusės paieškos, karaokė, gyvi koncertai

Šalia Kauno esančiuose Rokuose šeštadienį atidaromas naujas muzikinis klubas „Geras”. Tai klubas tiems, kuriems svarbi klausomos muzikos kokybė. Planuojama, kad jame koncertuos skirtingų muzikinių stilių atstovai, visi pasirodymai vyks gyvai.

Nedidelis, apie pusantro šimto vietų klubas iš kitų išsiskiria visų pirma savo geografine padėtimi, nes įsikūrė ne miesto centre, bet užmiestyje. Rokai yra apie 6,5 kilometro nuo „Via Baltica” kelio ir apie 14 kilometrų nuo automagistralės Vilnius – Klaipėda.

Klubas „Geras” veiks kasdien. Dienomis jame bus galima pietauti ar vakarieniauti, o vakarais – linksmintis.

Pirmadieniais ir antradieniais vyks vaikams skirtos muzikinės repeticijos. Antradieniais klube veiks pažinčių klubas, manoma, jog tądien klube bus daugiausiai tų, kuriems per 30. Trečiadienių vakarai bus pašvęsti karaokė turnyrams, ketvirtadieniais vyks pažinties su vynu vakarai. Penktadieniais ir šeštadieniais vyks arba diskoteka, arba gyvo garso koncertas, o sekmadienio popietėmis bus rengiamos programos vaikams, kurių metu koncertuos jaunieji atlikėjai.

Klubo „Geras” vadovai žada sudaryti sąlygas scenoje koncertuoti paaugliams bei jaunimui ir taip išauginti ne vieną scenos „žvaigždę”.

Šeštadienį, klubo „Geras” atidarymo vakarą, bus galima išgirsti dainininkės Dainos Bilevičiūtės ir grupės „Kastaneda” bendrą programą. Atidarymo proga lankytojai pirmieji išgirs net šešias naujas bendras šių atlikėjų dainas.
2005-09-03 08:06

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.