„flyLAL – Lithuanian Airlines” plečia kelionių su e.bilietu geografiją

Aviakompanija „flyLAL – Lithuanian Airlines” savo keleiviams siūlo įsigyti e.bilietų ne tik į tiesioginius, bet ir į šešių aviakompanijos partnerių jungiamuosius skrydžius.

Bendrovės „flyLAL – Lithuanian Airlines” generalinis direktorius Tadas Pukšta sako, kad šiemet jau pasirašytos partnerystės sutartys su šešiomis oro bendrovėmis, todėl kelionių su e.bilietu geografija dar labiau išsiplėtė. Iš viso su partneriais bus pasirašyta apie 20 tokių sutarčių.

Šių metų spalį įdiegusi e.bilietų sistemą, oro bendrovė „flyLAL – Lithuanian Airlines” jau lapkričio mėnesį e.bilietus pasiūlė įsigyti ne tik į tiesioginius, bet ir į jungiamuosius Olandijos oro bendrovės KLM ir Ispanijos oro bendrovė „Iberia” skrydžius, o gruodį su e.bilietu jungiamaisiais skrydžiais jau galima skristi ir į visus miestus, į kuriuos skraidina aviakompanijos „Northwest”, „Finnair”, „SN Brussels” ir „Alitalia”.

Kol kas lieka galioti ir tradiciniai bilietai, tačiau tie keleiviai, kurie taupo laiką ir vengia papildomų rūpesčių, renkasi elektroninių technologijų privalumus. Su e.bilietu keliaujančiam keleiviui užtenka turėti tik asmenybės tapatybę įrodantį dokumentą.

Bendrovė tiesiogiai iš Vilniaus reguliariaisiais reisais žiemos sezonu skraidina į 16 pagrindinių Europos miestų. Kartu su bendrojo kodo partneriais „flyLAL – Lithuanian Airlines” keleiviams suteikia galimybę iš Vilniaus nuvykti į daugiau kaip 500 pasaulio miestų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.