Mamos sukeltoje avarijoje žuvo keturmetė dukra

Savaitgalį Tauragės prieigose užfiksuota šiurpi avarija, kurios metu žuvo mažametė.

Apie 21.30 val. Dariaus ir Girėno gatvėje 31 metų Jurgita Ž., automobiliu „Peugeot 605” išvažiuodama iš šalutinio kelio į pagrindinį, nepraleido „Citroen Xsara”.

Po susidūrimo nuo patirtų sužalojimų žuvo „Peugeot 605” važiavusi 4-metė vairuotojos dukra, nukentėjo 32 metų jos tėvas.

„Citroeną” vairavęs Tomas T. (gim. 1989 m.), kartu važiavęs keleivis V. B. (gim. 1980 m.) bei Jurgita Ž. dėl įvairių sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, savaitgalį Jurgitos Ž. šeima lankėsi pas draugus. Vyrams išgėrus, namo vairavo Jurgita. Moteris iš kiemo išvažiavo atbuline eiga, nors paprastai apsisukdavo jame.

Spėjama, kad pagrindiniu keliu važiavusį „Citroeną” vairuotojai užstojo pakelės medžiai.

Keturvietėje mašinoje – devyniese

Dar viena avarija, kurioje žuvo žmonės, įvyko penktadienio pavakarę Kretingos rajone, Erlėnų kaime.

Automobilį „Suzuki Vitara” vairavęs 55 metų Padvarių gyventojas Antanas R. kelio posūkyje jo nesuvaldė, nuvažiavo nuo sankasos, atsitrenkė į medį ir apvirto. Mašina, kurioje yra keturios sėdimos vietos, važiavo devyni žmonės.

Avarijoje žuvo 44 metų Erlėnų kaimo gyventojas Algis V. ir 33 metų Alkos kaimo gyventojas Bernardas B.

Sužalotas vairuotojas dėl galvos smegenų sukrėtimo, dubens kaulų lūžių pateko į Klaipėdos universitetinę ligoninę, 13-metis Erlėnų kaimo gyventojas, įtarus galvos kaukolės lūžį, gydomas Klaipėdos vaikų ligoninėje, 17-metis Dvaralio kaimo gyventojas pateko į Kretingos ligoninę. 18-metis Erlėnų kaimo gyventojas Aurelijus V., medikams suteikus pirmąją pagalbą, gydosi namuose, likę trys keleiviai nenukentėjo. Ar vairuotojas buvo blaivus, nustatinėjama.

Iš viso šalyje per keturias poilsio dienas avarijose žuvo 12 žmonių, iš jų – 3 vaikai

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.