LITEXPO parodos lankytojų laukia didžiausias nekilnojamojo turto pasiūlymų pasirinkimas

Š. m. spalio 4-6 d. Lietuvos parodų centre LITEXPO vyksiančios parodos ,,Miestas. Nekilnojamasis turtas. Investicijos 2007″ lankytojų šiemet laukia didelės nekilnojamojo turto ir jo kreditavimo pasirinkimo galimybės, o dėmesio centre atsidurs ne tik Lietuvos, bet ir užsienio šalių nekilnojamojo turto rinkos.

Anot LITEXPO direktoriaus pavaduotojos Kristinos Pladienės, paroda gerokai skirsis nuo ankstesniųjų tiek savo koncepcija, tiek dalyvių pobūdžiu bei pasirinkimo galimybėmis lankytojui – jei pastaruosius kelerius metus buvo akcentuojama savivaldų tema, tai šiemet didžiausią mastą įgaus nekilnojamojo turto aktualijos.

,,Šių metų parodoje sieksime užtikrinti plačiausią pasirinkimą lankytojams – LITEXPO paviljone kiekvienas galės rasti daugybę investavimo į nekilnojamąjį turtą galimybių ir čia pat sužinoti patraukliausius didžiausių Lietuvos bankų kreditavimo pasiūlymus”, – teigia K.Pladienė.

Paroda bus įdomi ir besidomintiems nekilnojamojo turto rinkos Lietuvoje perspektyvomis. Pirmąją parodos dieną finansų ir nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Resolution” bei advokatų kontora „Sorainen law offices” surengs tarptautinę konferenciją „Nekilnojamojo turto rinkos ciklai. Kuriam ciklui priskirtume šiandieninę Lietuvos rinką? Tarptautinė patirtis ir pamokos”.

Parodoje dalyvausiantys Lietuvos nekilnojamojo turto rinkos dalyviai pristatys naujausius pasiūlymus – modernios architektūros namų gyvenvietes užmiestyje ir miesto ribose, individualius gyvenamuosius namus bei butus naujos statybos objektuose visoje šalyje bei apartamentus pajūryje. Lankytojai galės išsirinkti ne tik būstą, bet ir būsimojo namo projektą, kurių parodoje bus pristatoma daugiau nei 500.

Viena aktyviausių dalyvių grupių – užsienio nekilnojamojo turto kompanijos. Jos parodoje pristatys galimybes investuoti į butus, namus, apartamentus, komercines patalpas ir žemės sklypus penkiose užsienio šalyse.

Karščiausia parodos naujiena – pirmą kartą pristatomos investicijos į nekilnojamąjį turtą Kosta Rikoje. Investuotojus ypač turėtų sudominti kurortinis projektas Ives Kena Golfito miestelyje, esančiame prie Ramiojo vandenyno, greta atogrąžų miškų, valstybės saugomo nacionalinio parko Konkorvado apsuptyje.

Parodoje lankytojai ras ir daugiau kaip 1500 pasiūlymų investuoti į Bulgarijos nekilnojamojo turto rinką. Apartamentus, investicinius projektus, žemės sklypus, butus, namus pajūrio ir slidinėjimo kurortuose, gyvenamuosius kompleksus, komercines patalpas, biurus parodoje pristatys stambiausi šios šalies nekilnojamojo turto vystytojai.

Naudingos informacijos parodoje ras ir besidomintys Turkijos rinka. Lankytojai turės galimybę konsultuotis žemės įsigijimo klausimais, gauti investicijų galimybių analizę, juridines konsultacijas ir kitas paslaugas, susijusias su nekilnojamuoju turtu šioje šalyje.

Parodoje bus pristatytas ir nekilnojamasis turtas Ispanijoje. Lankytojai ne tik galės pasirinkti butą, vilą ar gyvenamąjį namą įvairiuose Ispanijos regionuose, bet ir sužinos apie kreditavimo galimybes, mokesčius ir išlaidas įsigijus būstą. Analogišką informaciją bus galima gauti ir apie JAE nekilnojamo turto rinką.

Išsirinkę norimą objektą lankytojai galės pasidomėti AB SEB Vilniaus, Nordea Bank Lietuva, DNB Nord ir PAREX bankų specialiai parodai paruoštais pasiūlymais – parodos metu vyks būsto paskolų akcijos, o visi apsilankiusieji parodoje galės pasinaudoti paslaugos „būstas plius kreditas” paketu. Parodos partneris AB SEB Vilniaus bankas dalyvaus su savo partneriais – nekilnojamojo turto vystytojais.

Šiemet parodoje vyraujančią nekilnojamojo turto temą papildys gyvenamosios aplinkos tvarkymo ir įrengimo, miestų plėtros ir infrastruktūros, vandens ūkio temos. Pastaroji tema itin plačiai bus atspindėta kartu vyksiančioje Lietuvos ekonominės plėtros agentūros organizuojamoje tarptautinėje verslo kontaktų mugėje, kurioje dalyvaus ir 20 Lietuvos savivaldybių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Statyba su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.