D.Budrevičienės gyvybė – vėl pavojuje

Rytoj bus trys savaitės, kai medikai kovoja už algų mokėjimo vokeliuose problemą iškėlusios krekenavietės Dalios Budrevičienės gyvybę. Tačiau ligonės artimuosius iš Santariškių ligoninės pasiekusios naujausios žinios – pesimistinės.

Netoli Krekenavos Ūdrų kaime gyvenanti D.Budrevičienės mama Elena Povilaitienė šiomis dienomis kaimynams pasiguodė, kad Vilniuje nuo ūmaus kasos uždegimo gydoma dukra vargiai besulauks 49-ojo gimtadienio, jį turėtų švęsti pačioje vasaros pabaigoje – rugpjūčio 31-ąją. D.Budrevičienės būklę apraudanti mama tikino iš Santariškėse apsilankiusių artimųjų supratusi, kad dukrai vilties pasveikti nebėra. Moteris taip pat apgailestavo, kad jos niekas nenuveža pasimatyti su merdinčia, sąmonės netekusia dukra.

Liūdnos žinios

Nieko paguodžiančio apie D.Budrevičienės būklę vakar negalėjo pasakyti ir vyriausioji iš keturių jos dukterų Jurgita Kundrotienė. „Mamos būklė sunki, bet stabili. Šiuo metu ji be sąmonės”, – teigė moteris. Dėl ligonės būklės išgyvenantys, su Budrevičių šeima bendraujantys krekenaviečiai LŽ tvirtino, jog apie tai, kad operuoti ruošiama jų miestelio gyventoja neteko sąmonės ir yra sunkios būklės, Santariškių ligoninės medikai jos artimiesiems pranešė šį savaitgalį. Į Vilnių skubiai nuvažiavę ligonės vyras Algirdas Budrevičius ir dukra J.Kundrotienė pabendrauti su moterimi nebegalėjo.

Džiaugėsi neilgai

Praėjus dešimčiai dienų po ligos priepuolio, Santariškių klinikose D.Budrevičienė atgavo sąmonę, vėl galėjo pati kvėpuoti, jos artimiesiems medikai prabilo apie galimą kasos operaciją. Tačiau ligonės dukra J.Kundrotienė ir tąsyk LŽ tvirtino, jog medikų prognozės dėl mamos ateities ne itin optimistinės. Anot dukters, visa šeima tikėjosi, kad D.Budrevičienė bus operuojama šį savaitgalį. Deja, vietoj lauktos operacijos atėjo žinia, kad ligonė ir vėl be sąmonės.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , .

2 atsiliepimai į "D.Budrevičienės gyvybė – vėl pavojuje"

  1. na kaip

    Reikėjo laiku sveikata rupintis,o ne pijokauti.alkoholis prie gero nepriveda.

  2. Mama

    Jeigu jusu mamai nepageres sveikata. Jeigu jos liga baigtusi mirtim. Tai yra labai galima, nes atrodo, kad ji turi kasos vezi….???
    Nepasiduokite Uspaskio Huliganams. Reikalaukite is jo imones ne puse milijono , bet keleta milijonu. Ir tas keletas milijonu neatstos jusu mamos. Per tuos huliganus, verslininkus huliganus ir valdzios palaikomu huliganu gauja, jau nevienas yra prarades sveikata. Sita byla tesis labai ilga laika. Nepasiduokite, bukite kantrus, TIESA TURI LAIMETI. Dieve jums padek.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.