Uostamiesčio centrinio stadiono tualetai – tik dėl grožio

Už klaipėdiečių pinigus suremontuoti uostamiesčio centrinio stadiono tualetai – tik dėl grožio, nes per „Atlanto” rungtynes jie būna užrakinti, o sirgaliai priversti gamtinius reikalus atlikti ten, kur papuola.

Tokia situacija ne tik gadina vaizdą bei sukelia nepatogumų – nenormali tvarka tirpdo ir taip negausiai į rungtynes susirenkančių sirgalių gretas, o koks futbolas be sirgalių, rašo „Vakarų ekspresas”.

Ketvirtadienį per „Atlanto” rungtynes su „Žalgiriu” sirgaliai kaip visuomet gurkšnojo alų, tačiau per rungtynių pertrauką jiems teko blaškytis po visą teritoriją.

Suremontuotas tualetas buvo užrakintas. Ir toks atvejis – ne vienintelis. Žmonės piktinosi ir traukė pečiais nesuvokdami, kodėl reikia kabinti spyną ir versti sirgalius laistyti tvoras, sliūkinti į miškelį ar prašyti leidimo pasinaudoti tualetu greta esančiame viešbutyje.

„Vakarų ekspresui” stadiono vadovybė neprisipažino, kad tualetas užrakintas, o apie absurdišką situacija sužinojęs Klaipėdos apskrities ir miesto futbolo federacijos (KAMFF) prezidentas Romualdas Jonaitis pažadėjo viską išsiaiškinti.

Tuo tarpu Klaipėdos miesto meras Rimantas Taraškevičius reagavo audringai.

„Didesnio absurdo išgirsti negalėjau. Apmaudu. Seniai futbolo rungtynėse bebuvau, reikės nueiti. Aš būtinai pasidomėsiu. Na, bet nesąmonė! Miestas tokius pinigus sukišo, kad stadione būtų gražiau, o dabar sirgaliai net tualetu naudotis negali! Kažkam gal protas užtemo? Absurdas didžiausias”, – negalėjo atsistebėti meras.

Į Klaipėdos centrinio stadiono remontą uostamiesčio miesto savivaldybė administracija sukišo apie 2,5 milijono litų. Tačiau atlikti darbai neturi jokios prasmės.

„Negali būti. Pirmą kartą tokį dalyką girdžiu. Jei tai tiesa – nenormalu. Mano nuostata labai griežta – reikės paspausti stadiono vadovybę ir išsiaiškinti, kas čia per nesąmonė. Juk dėl tokių nepatogumų prarandama dalis sirgalių. Jei dvidešimt pirmajame amžiuje gamtinius reikalus stadione, dar ir suremontuotame, reikia atlikti ant tvoros, tai paprasčiausias absurdas”, – sakė KAMFF prezidentas R. Jonaitis.

Pats stadiono direktorius Romualdas Pargaliauskas ciniškai išsisukinėjo nuo atsakomybės ir tvirtino, kad tualetas visada atidarytas, nors „Vakarų ekspreso” fotoreporterio padarytos nuotraukos byloja visai ką kita.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.