LNK: žvaigždžių duetų projekto vedėjas – beprotiškai fantastiškas Vytautas Kernagis

Naująjį grandiozinį dainuojančių žvaigždžių duetų projektą per LNK ves muzikantas, dainų kūrėjas ir atlikėjas, režisierius, aktorius, konferansjė, beprotiškai fantastiškas Vytautas Kernagis. Maestro po metų pertraukos ir kelionių po pasaulį su naujomis jėgomis ir nauju ryžtu grįžta į televiziją.

„Naujasis LNK projektas – beprotiškai įdomus ir naujas šansas! Smagu vėl sugrįžti į televiziją. Juolab kad jau daug, gal net dešimt metų, praėjo nuo paskutinio mano muzikinio projekto „Muzikinis viešbutis”. Dar smagiau, kad dirbsiu LNK projekte, nes su šia televizija niekada neturėjau nieko bendro. Simboliška, jog po daugelio metų vėl darbuosiuos su Arūnu Valinsku, su kuriuo pradėjau savo televizinę karjerą TV žaidime „Paskutinis šansas”, – sakė Vytautas Kernagis.

Žvaigždžių duetų projektą Vytautas Kernagis vadina „muzikiniu – avantiūristiniu”. „Juk vienas duete dainuosiantis yra muzikos profesionalas, o kitas – norintis ir bandantis dainuoti ir, be abejo, turintis gerojo avantiūrizmo. Juk jei aš išdrįsčiau kilnoti sunkumus su Vyšniuku, turėčiau turėti pašėlusio avantiūrizmo? Čia ir visa intriga – kaip jiems pavyks”, – apie projektą kalbėjo V. Kernagis.

Pasak maestro, jis sutinka su garsiu rusišku posakiu, kad menas nėra kas, o kaip. „Visada reikia daryti kitaip, taip, kaip niekas kitas negali. Jeigu neišeina dainuoti puikiai, reikia stengtis dėmesį pelnyti kitais būdais. Judesys, kostiumas, balso tembras, makiažas, aktoriniai sugebėjimai gal net cirko elementai – tai dalykai, džiuginantys žiūrovą. Visada sakau, kad viena didžiausių Lietuvos dainininkų bėdų ta, kad jie scenoje labai dažnai neturi ką veikti, kai baigiasi žodžiai. Bet tu pagalvok, pasuk galvą, pasidomėk – ir viskas keičiasi. Tampi artistu. Mes stengsimės, kad žmonės šiame šou pamatytų kuo daugiau artistų”.

Būsimojo projekto vedėjas pats prisipažįsta beveik nedainavęs duetu. „Nebent kartą „Kaliforniją” su Neda. Kodėl – nežinau. Gal mūsų kartos dainininkai įpratę būti vieniši? Gal nereikėjo? Gal talento neturiu?”, – šypsodamasis svarstė V. Kernagis. Maestro neslepia, kad jis pats šiame projekte norėtų duetu padainuoti su Konstitucinio teismo pirmininku Egidijumi Kūriu. „Mes su juo susitinkame Vilniaus „Sostinės” LIONS klubo veikloje. E. Kūrys savo draugų rate kartais uždainuoja savo tokiu fantastišku amstrongišku balsu, kad net džiazmenas Vytautas Grubliauskas jam galėtų pavydėti…”, – šypsojosi V. Kernagis.

Beje, Seimo narys, Klaipėdos džiazo festivalio pradininkas ir puikus muzikantas Vytautas Grubliauskas priėmė iššūkį ir sutiko dalyvauti naujajame LNK dainuojančių žvaigždžių projekte.

Kadangi naujajame duetų šou bus dainuojama tik gyvai, televizija kreipėsi į Seimo narius Vytautą Grubliauską ir Dalią Teišerskytę, rengiančius įstatymo projektą dėl fonogramų naudojimo koncertuose, kviesdama šiame projekte išbandyti savo gyvo balso galimybes.

Vytautas Grubliauskas – Kongas sutiko dainuoti projekte su viena maža sąlyga, kol kas laikoma paslaptyje, o poetė, populiarių dainų tekstų kūrėja, parlamentarė Dalia Teišerskytė mielai sutiko tapti vertinimo komisijos nare.

Su po Naujųjų startuosiančiu projektu LNK tęsia dainuojančios televizijos tradicijas. Naujame grandioziniame projekte skambės dainos, netrūks azarto ir naujai atrastų talentų. Ant naujojo šou scenos lips garsiausi Lietuvos žmonės – sportininkai, verslininkai, politikai ir kitose srityse nusipelniusios įžymybės. Jas dainavimo meno mokys ir su jais duetais dainuos patys garsiausi Lietuvos muzikos padangės šviesuliai. Kas savaitę koncertų metu autoritetinga žiuri ir žiūrovai rinks geriausiai sudainavusias poras ir tuos, kuriems dar reikia pasistengti. Sezono pabaigoje Lietuva turės naują dvigubai garsų duetą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

1 atsiliepimas į "LNK: žvaigždžių duetų projekto vedėjas – beprotiškai fantastiškas Vytautas Kernagis"

  1. Amor

    Manau, kad tai bus kas nors naujo, arba , kaip sakoma, turetu iseiti gera avantiura, o tai taip viskas atsibode TV… 😯

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.