„British Airways“ pusmečio rezultatai Lietuvoje – virš 42 tūkstančių keleivių

Per šešis šių finansinių metų mėnesius (t.y., nuo balandžio 1 d. iki rugsėjo 30 d.) aviakompanija „British Airways” maršrutu Londonas – Vilnius – Londonas parvežė virš 42000 keleivių, o tai yra 56 % daugiau nei per tą patį praėjusių finansinių metų laikotarpį, kai aviakompanija šiuo maršrutu pervežė apie 27000 keleivių.

Preliminariais paskaičiavimais, nuo š.m. balandžio 1 d. iki spalio 28 d. aviakompanija „British Airways” maršrutu Londonas – Vilnius – Londonas perveš apie 50000 keleivių.

Nuo š.m. spalio 29 dienos bendrovė nutraukia skrydžius maršrutu Londonas – Vilnius – Londonas, tačiau savo keleiviams siūlys skrydžius į Londoną iš Rygos bei Varšuvos bei maršrutus iš Londono įvairiomis Europos kryptimis, taip pat tolimųjų reisų skrydžius.

„Po ilgiau nei pusantrų metų skrydžių aviakompanijai apsispręsti atsisakyti maršruto Londonas – Vilnius – Londonas buvo itin sunku. Tačiau mes neketiname visiškai pasitraukti iš Lietuvos rinkos. „British Airways”, bendradarbiaudama su savo partnerėmis Lietuvoje, siūlys aviabilietus į įvairias pasaulio šalis skrydžiams per Londoną”, – teigia „British Airways” pardavimų ir rinkodaros vadovė Rasa Barisienė.

Pasak Rasos Barisienės, „British Airways” siūlo patogius skrydžius į tolimas šalis, todėl planuodamas egzotišką kelionę į tolimą šalį, tokią kaip Argentina, Brazilija, Meksika, Australija, Barbadosas, Antigva, Tobago, Bermudai, Honkongas, Mauricijus bei kitas, dažnas renkasi būtent „British Airways” paslaugas.

Būdama „Oneworld” aljanso nare, „British Airways” savo keleiviams siūlo skrydžius į 600 miestų, esančių 132 pasaulio šalyse.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.