Prabangias atostogas sau leidžia ne visi

Vasara daugeliui asocijuojasi su žaismingumu, jūra, pakilia nuotaika ir nerūpestingomis atostogomis. Tačiau muzikantams – tai pats aktyviausias ir pelningiausias koncertinės veiklos darbymetis.

Įdomu, ar Lietuvos žvaigždės tarp daugybės koncertinių turų randa laiko poilsiui? Kaip dažniausiai leidžia atostogas? Ir kokie artimiausi jų planai?

Deivydas Zvonkus atsipalaiduoja naktiniuose klubuose

„Paskutinį kartą aktyviai poilsiavau per savo povestuvinę kelionę Tunise. O dabar laiko atostogoms net neberandu. Žodis „atostogos” mano gyvenime laikinai neegzistuoja.

Po gausybės darbų ir koncertų mane labiausiai atpalaiduoja miegas arba šėlionės naktiniuose klubuose. Jei tik turiu laisvą vakarą, mielai nueinu pasišokti.

Mėgstu gamtą ir poilsį prie jūros, tačiau toks poilsis mano gyvenime labai retas, kadangi dažniausiai tam laiko nebelieka.”

Taja atostogas leidžia kelionėse po užsienį

„Stengiuosi taip susiplanuoti savo visus darbus, koncertinę veiklą, kad per atostogas neiškiltų jokių rūpesčių. Mėgstu keliones po užsienio šalis. Kaip tik dabar su šeima ruošiamės dešimties dienų kelionei į Turkiją.

O Lietuvoje, jei pavyksta susiplanuoti kokį laisvą savaitgalį, iškylaujame gamtoje, pajūryje ar kokioje nors kaimo turizmo sodyboje.

Aš nesu kokia išskirtinė ir, manau, savo atostogas leidžiu kaip ir visi eiliniai lietuvaičiai.”

Linas Adomaitis atostogas planuoja iš anksto

„Kaip tik jau pradėjau žiūrinėti kaimo turizmo sodybų bukletus. Planuoju jau šią savaitę kelioms dienoms išvykti į kokią kaimo sodybą pameškerioti, pasikaitinti pirtelėje, paplaukioti valtimis. Labai mėgstu tokį poilsį.

O dar kitą savaitgalį maždaug dešimčiai dienų žadu išvykti pas draugus į Londoną. Grįžęs planuoju aplankyti Nidą. Stengiuosi kasmet su žvejais išplaukti į marias ir sužvejoti vieną kitą stambesnį laimikį.

Šiltuoju sezono metu visada stengiuosi suplanuoti savo atostogas taip, kad atsirastų kuo daugiau laisvalaikio. Vasara tokia trumpa ir graži, o paaukoti ją darbams būtų nuodėmingas reikalas.”

Laura mėgsta poilsiauti gamtoje

„Atostogos – man tikrai nesvetimas reiškinys. Ir dabar gyvenu atostogų nuotaikomis.

Prieš kelias dienas grįžau iš savaitę trukusios kelionės po Vokietiją, o dabar sėdžiu valtyje ir Trakų rajone žvejoju.

Mane labai traukia plati Lietuvos geografija ir nuostabaus grožio gamta.”

Toks poilsis mane labai atpalaiduoja

Šiaip kiekvieną vasarą stengiuosi kokioms trims dienoms su palapinėmis poilsiauti Molėtų rajone. Su draugais esame nusižiūrėję vieną unikalaus grožio salą, tad kasmet išsinuomojame valtis ir stengiamės joje praleisti bent kelias dienas.

O šią vasarą ar rudenį, kai jau atšals orai, planuoju vykti pailsėti į Kretos salą.”

Gintarė Karaliūnaitė pamiršo atostogų skonį

„Visas mano atostogas koreguoja scena. Aš jau dešimt metų nesu turėjusi tokių atostogų, kurių metu man niekas nerūpėtų ar galėčiau leisti laiką kaip nors ypatingai.

Tačiau, be abejo, kai vasaros metu koncertuoju prie jūros – Klaipėdoje, Palangoje ar šiaip kažkur šioje pusėje, stengiuosi pasinaudoti šia proga ir rasti nors valandėlę pasikaitinti paplūdimyje.

Šiaip pastaruoju metu labiausiai pailsiu ir atitrūkstu nuo visų rūpesčių jodinėdama žirgyne. Labai norėčiau atostogas leisti kelionėse po užsienį, tačiau kol kas to sau leisti dar negaliu. Bet ateityje, manau, tikrai pavyks įgyvendinti panašius sumanymus.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.