Dėl A.Paulausko haliucinacijų liberaldemokratai kaltina Sveikatos apsaugos ministeriją

Liberalai demokratai po vakarykščių nušalintojo Seimo pirmininko A.Paulausko gąsdinimų tautai apie užsienio slaptųjų tarnybų įtaką Lietuvos politikams, o ypač Prezidentui Rolandui Paksui, gali tik išreikšti, kaip dabar mėgsta daryti aukščiausieji šalies vadovai, nerimą.

Nerimą dėl labai netobulos Lietuvos sveikatos apsaugos sistemos. Sveikatos apsaugos ministerija turėtų rimtai susimąstyti, kodėl niekas iki šiol nesusirūpino politikų, sulaukusių pelnyto atpildo už kenkėjišką, antivalstybinę veiklą, sveikatos reabilitacijos problemomis.

A.Paulausko vykdomi užsienio žvalgyboms tarnaujančių politikų „demaskavimai”, pamiršus savo tėčio „šlovingą” KGB karininko praeitį ir paties bandymus pratęsti KGB-istų dinastiją (tik silpnoka sveikata kažkada sutrukdė A.Paulauskui tapti diplomuotu čekistu)- rimtas signalas, kad susirūpinti tikrai yra kuo.

Na, o sudaryti rimto charizmatinio politiko įvaizdį A.Paulauskui sutrukdė tiesiog prasta vaizduotė. Rengdamas sąmokslą prieš Prezidentą R.Paksą, tuometinis Seimo pirmininkas, pasikvietęs talkon panašius į save, sugebėjo sukurti fantastinį trilerį apie grėsmę nacionaliniam saugumui. Likęs vienas, jis nieko gudresnio nesugalvojo, kaip mulkinti žmones vieną kartą jau išsunktomis „idėjomis”. Tik šį kartą rezultatas išties apverktinas. Ką mes matom? Kovotoją dėl Lietuvos, kurią jis ne kartą sutapatino su savo brangiu asmeniu? Greičiau aikštingą vaiką, kuris, ko nors užsimanęs, krenta ant žemės ir klykdamas ima spardytis kojomis…

Lengviausia, žinoma, būtų apkaltinti mūsų sveikatos apsaugos sistemą. Bet, kita, vertus, niekas negalėtų ginčytis, kad prisidirbusius politikus ji atvirai ignoruoja….

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , .

1 atsiliepimas į "Dėl A.Paulausko haliucinacijų liberaldemokratai kaltina Sveikatos apsaugos ministeriją"

  1. ega

    bet ziauriai brangus geriausia tai labas korta ant intiko

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.