Lenkijos banditai pagrobė neegzistuojantį galiūno visureigį

Pasaulyje stipriausio žmogaus titulą pelnęs biržietis Žydrūnas Savickas Lenkijoje neteko Kalifornijos gubernatoriaus Arnoldo Svarcenegerio dovanoto prabangaus hamerio. Šį pranešimą užvakar paskelbė Lenkijos spauda, tačiau lietuvis tikina niekada neturėjęs šio visureigio.

„Žydrūnas Savickas neslėpė savo džiaugsmo, kai galiūnų konkurse Kalifornijos gubernatorius Arnoldas Švarcenegeris jam padovanojo naujausio modelio hamerį. Tačiau neilgai truko jo laimė”, – trečiadienį didžiausio Lenkijos dienraščio „Gazeta Wyborcza” interneto svetainėje rašoma, kad kol kas nenustatyti nusikaltėliai pernai lapkričio 19-ąją netoli Varšuvos pagrobė prabangų visureigį.

Tris kartus iš eilės stipriausio žmogaus titulą galiūnų konkurse „Arnold’s Strongest Man” pelnęs Savickas apie garsaus aktorio Svarcenegerio dovanoto visureigio vagystę sužinojo iš LŽ. „Negali būti, nes aš iš karto po varžybų atsisakiau laimėto hamerio, – teigė sportininkas. – Vietoj jo man buvo išmokėti pinigai, o automobilis net nebuvo išvažiavęs iš gamyklos teritorijos”. – Dainius Sinkevičius

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.