V. Boreikienė papildė Mišriąją Seimo narių grupę

Laikinai sustabdžiusi savo narystę Seimo Liberalų ir centro frakcijoje parlamentarė Violeta Boreikienė prisijungė prie Mišrios Seimo narių grupės.

Seimo narė aiškina, kad tokį sprendimą padariusi, atsižvelgdama į pastarojo laikotarpio krizę, kuri ištiko Liberalų ir centro sąjungą bei jos frakciją Seime.

„Tokį mano apsisprendimą lėmė nelogiškas, strategiškai neapgalvotas Seimo Liberalų ir centro frakcijos skilimas. Nevienprasmiškai vertindama abiejų frakcijų susikūrimą bei neturėdama aiškių atsakymų iš abiejų konfliktuojančių pusių, manau, kad geriausia išeitis šiuo metu yra nepriklausyti jokiai frakcijai. Tolesnius mano žingsnius turėtų lemti konkretūs veiksmai, kurių neveiktų dabartinės situacijos emocijos”,- pareiškė V. Boreikienė.

Parlamentarė neigia kalbas apie galimą jos prisijungimą prie socialdemokratų. „Esu liberalių pažiūrų politikė, todėl kategoriškai neigiu spekuliacijas, neva planuoju prisijungti prie socialdemokratų. Manau, kad Liberalų ir centro sąjungą ištikusi krizė yra laikina, todėl neabejoju, kad ateityje ir toliau atstovausiu liberalizmo krypčiai”, – tokias perspektyvas mato narystę Seimo Liberalų ir centro frakcijoje sustabdžiusi Seimo narė V. Boreikienė.

Ji yra įteikusi oficialų prašymą Seimo Pirmininkui Artūrui Paulauskui nuo spalio 14 d. laikyti ją Mišrios Seimo narių grupės nare.

V. Boreikienė – ketvirtoji šios grupės narė. Mišrioje Seimo narių grupėje yra parlamentarai Henrikas Žukauskas, Petras Gražulis ir Rimantas Smetona.

2005-10-17 11:49

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.