Jauni kūrėjai – jauniems žiūrovams

Spalio 1-ąją startuos Kauno moksleivių kuriama laida „Stop kadras”. Šeštadieniais „5 kanalu” rodomos laidos pirmtakas – nuo 2003-iųjų per regionines Kauno televizijas rodyta laida „Kadroskopas”.

Ją rengė kelių dešimčių kauniečių moksleivių grupė, šią vasarą pasipildžiusi naujais nariais ir naujomis idėjomis.

Šias idėjas reziumavęs ir naujam projektui parengęs moksleivių TV studijos „Kadras” vadovas Jonas Kuzminas tikina, kad pasikeitė ne tik laidos pavadinimas, bet ir laidos techninis-grafinis apipavidalinimas, studijos interjeras, sukurtos naujos vinjetės, titrai ir garsinės interpretacijos.

Laidoje bus kelios nuolatinės rubrikos. „Aktualijose” bus pateikiamos trumpos naujienos apie turiningą ir aktyvų moksleivių gyvenimą, rubrikose „Laisvalaikis” ir „Klausimukas” bus pateikiami nuotaikingi reportažai aktualiomis temomis, „Kultūroje” – pasakojama apie kultūrinį jaunimo gyvenimą.

Kiekvienoje „Stop kadro” laidoje žiūrovų lauks siurprizas – trumpas, 3-5 min., jaunųjų laidos darbuotojų sukurtas filmukas. Kad moksleiviai sugeba sukurti įdomius vaidybinius, dokumentinius siužetus, įrodė studijos auklėtinė Inga, tūkstančiams internautų pateikusi filmą „Kaip tapti forsu” ir aktyviais šiuo filmu susidomėjusiųjų komentarais gerokai pakėlusi internetinės „Kadro” svetainės reitingą. Panašūs filmai su autorių komentarais bus nuolat rodomi „Stop kadro” laidoje.

Išskirtinė naujovė pamalonins žiūrovus, nespėjusius įsijungti televizoriaus. Po transliavimo per televiziją kiekviena laida be iškarpymų bus savaitei įdėta internetinėje studijos svetainėje www.kadras.lt.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.