„Volvo” išplatino C30 fotografijas

„Volvo C30” – sportinio dizaino, dviejų durų, keturvietis. Gamintojas tikisi, kad būtent neįprastas dizainas padės pritraukti pirkėjus. Oficialiai naujasis modelis bus pristatytas spalį Prancūzijoje vyksiančioje tarptautinėje „Paris Motor Show” parodoje.

„Naujasis „Volvo C30″ – šaunus automobilis, kuris skirtas jaunimui ir žmonėms, kurių gyvenimas verda miestuose. Tokie žmonės vertina dizainą ir stilių. Modelis atitinka šiuos reikalavimus”, – spaudos konferencijoje pristatydamas C30 nuotraukas tvirtino „Volvo” prezidentas Fredrikas Arpas.

Nuotraukose matyti, kad serijinio modelio dizainas beveik nesiskiria nuo šių metų sausį „Detroit Motor Show” parodoje pristatyto koncepcinio „Volvo C30 Design Concept” išvaizdos. Nuožulnus stogas, ratų arkos ir šoninių langų forma suteikia modeliui dinamišką siluetą, rašoma „Volvo” pranešime.

„C30 išvaizda į vieną sujungia sportinio ir kompaktinės klasės automobilio bruožus. Ypač išsiskiria modelio galas ir lempos. Kiekvienas supras, kad per automobilis važiuoja priekyje”, – kalbėjo „Volvo” dizaino padalinio direktorius Steve’as Mattinas.

Į modelį, kaip standartinė įranga montuojama aukštos kokybės „Premium Sound” garso sistema su skaitmeniniu 5x130W ICE Alpine®, Dolby® Pro Logic II Surround Sound stiprintuvu ir 10 Dynaudio garsiakalbių.

„Volvo C30” vietos užtenka keturiems keleiviams. Gale įrengtos dvi vietos, kuriose patogiai gali įsitaisyti suaugę žmonės. Galines sėdynes konstruktoriai šiek tiek patraukė arčiau centro, kad susidarytų didesnės erdvės įspūdis, o keleiviai gerai matytų vaizdą pro priekinį langą.

„Modelis sukurtas galvojant apie vartotoją – jį lengva pritaikyti prie vairuotojo charakterio ir poreikių”, – kalbėjo „Volvo C30” projekto vadovas Håkanas Abrahamssonas.

Kartu su naujuoju modeliu „Volvo” siūlo keturių variklių gamą: 1,6 litro, 100 AG, benzininį, 1,6 litro, 109 AG, dyzelinį, bei 180 AG D5 dyzelinį, ir 220 AG T5 benzininį su turbina.

Automobilio ilgis – 4,25 metro. Tai trumpiausias gamintojo modelis – 22 centimetrais trumpesnis už iki tol mažiausiu laikytą „Volvo S40”.

„Dinamiškos išvaizdos automobilis privalo ir važiuoti dinamiškai. Jo dvasią turi pajusti sėdėdamas prie vairo”, – kalbėjo H.Abrahamssonas.

„Volvo” planuoja per metus pagaminti po 65 tūkst. C30 modelių, kurių 75 procentus tikisi parduoti Europoje.

Naujasis automobilis bus surinkinėjamas „Volvo” gamykloje Belgijoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , .

2 atsiliepimai į "„Volvo” išplatino C30 fotografijas"

  1. c30

    nu grazus 🙂

  2. Babyte-Brone

    Na jau labai dailus Uspakaliukas!!SUPER-TOKI BUTU GERAI PRAPUSTI!!BET kaip visada siaurieciai uzlenks kaina!!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.