Category Archives: Mityba

Ar žinote, kad…

Vidutinis žmogus suvalgo 20-25 tonų maisto per savo gyvenimą. Japonijoje parduodami aštuonkojų, buivolų liežuvio, kaktusų, vištienos sparnelių ir krabų skonio ledai. Japonijoje, kad jautiena būtų minkšta, gyvūnai žudomi naktį miego metu. Prieš tai jie girdomi alumi ir jiems tris kartus … Skaityti toliau

Paskelbta kategorijoje Mityba, Pasaulyje | Žymos: , , , , | Komentarų: 3

Vaisių valymas

Obuoliams ar kriaušėms lupti reikia vartoti bronzinį peilį. Tokį peilį, o ne plieninį, reikia vartoti ne tik prie stalo, bet ir virtuvėj. Pajuodus rankom nuo vaisių geriausia galima nuvalyti citrinos sunka.

Paskelbta kategorijoje Mityba | Komentuoti

Migdolų valymas

Norint greitai nuvalyti nuo žievių migdolus, reikia juos įdėti į šiltą vandenį, Bet norint, kad jie būtų baltesni, reikia mirkyti juos šaltame vandenyje 24 val.

Paskelbta kategorijoje Mityba | Žymos: | Komentuoti

Ką daryti valgiui pridegus?

Valgiui pridegus, kad jį dar būtų galima valgyti, reikia tuoj nuimti puodą nuo ugnies, visą jo tūrį išpylti į kitą švarų puodą. Pilti reikia atsargiai, kad pridegęs valgis nepatektų. Paskui įstatyti puodą kelioms minutėms į šaltą vandenį, įdėti truputį cukraus … Skaityti toliau

Paskelbta kategorijoje Mityba | Žymos: , , | Komentuoti