Seimo narys tikina negėręs

Viename Kauno restoranų Seimo narį ir garsų lenktynininką Saulių Girdauską vakar stebėję kauniečiai pasipiktino, kad šis čia galėjo vartoti alkoholį.

Seimo narys „darbietis” S.Girdauskas, mokslo metų pradžią su šeima ir draugais atšventęs viename Kauno restoranų, kategoriškai neigia vartojęs atsineštą alkoholį.

Tai, kad parlamentaras arba kartu su juo papietauti į restoraną užsukę asmenys prekybos alkoholiu draudimo dieną esą nevengė svaigalų, LŽ pranešė tame pačiame restorane lankęsi kauniečiai.

„Politikas sėdėjo atskiroje salytėje, ant jų stalo pastebėjau kamščiatraukį. Matėme, kad kažkoks gėrimas buvo pilstomas į suaugusiųjų taures iš pastalės, – LŽ pasakojo vienas restorano lankytojas.

Jis tikino kalbėjęsis su padavėjais ir teiravęsis, ar Seimo nariui negalioja Lietuvos įstatymai. „Sulaukiau atsakymo, kad personalas nieko negali padaryti. Motyvų man nekomentavo. Sukilo pilietiškumo jausmas, todėl jums ir paskambinau”, – paaiškino skambinusysis, kurio pavardė redakcijai žinoma.

Iš restorano išėjęs S.Girdauskas tikino nevartojęs alkoholio. „Jūsų informacija neteisinga”, – pareiškė Seimo narys, sėsdamas į automobilį.

LŽ kalbinti restorano darbuotojai teigė negalintys atskleisti, ką ir su kuo valgė ar gėrė jų svečiai. Pasiteiravus apie galbūt neteisėtai vartotus alkoholinius gėrimus, restorano atstovai atsakė: „Ant stalo buvo tik mineralinis vanduo ir sultys. Jei ką nors svečiai ir gėrė, tai darė mums nematant. Tuščių butelių neradome.”

Pardavinėti alkoholinius gėrimus vienintelę dieną per metus – rugsėjo 1-ąją – draudžiama Alkoholio kontrolės įstatymu. Už šio reikalavimo nesilaikymą įmonės gali būti baudžiamos nuo 500 iki 2 tūkst. litų bauda, o už tokį pažeidimą, padarytą pakartotinai per dvejus metus nuo baudos paskyrimo, reikėtų atseikėti nuo 2 iki 5 tūkst. litų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , .

1 atsiliepimas į "Seimo narys tikina negėręs"

  1. deja,deja

    😀 nepagautas – ne vagis. Juolab , kad apie seimuna – vagi juk niekas nera net girdejes. Na ir bukumas , mentus reikejo bent jau iskviesti. Bet kas is to…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.