Q.Tarantino filmas – be L.DiCaprio

Gandai apie būsimą Holivudo žvaigždės Leonardo DiCaprio ir kultinio režisieriaus Quentino Tarantino bendradarbiavimą, regis, buvo laužti iš piršto. L.DiCaprio naujojoje Q.Tarantino juostoje „Negarbingi šunsnukiai” („Inglorious Bastards”) nepasirodys, skelbia „Entertainment Weekly”.

Anksčiau į viešumą buvo patekę pranešimų, jog Q.Tarantino kreipėsi į L.DiCaprio ir kitą Holivudo žvaigždę Bradą Pittą, siūlydamas jiems suvaidinti filme apie Antrąjį pasaulinį karą. Oficialiai ši informacija nebuvo patvirtinta, tačiau nesulaukta ir paneigimo. Ar žiūrovai gali tikėtis filme išvysti B.Pittą, iki šiol nėra aišku.

Q.Tarantino ketina pradėti filmavimo darbus jau šių metų rudenį, kad spėtų pabaigti juos iki 2009 metų Kanų kino festivalio. Spėjama, kad „Negarbingi šunsnukiai”, 1978 metų to paties pavadinimo filmo perdirbinys, bus sudaryti iš dviejų dalių. Filmo veiksmas vyks vokiečių okupuotoje Prancūzijoje, grupei amerikiečių karių vykdant pavojingą operaciją priešo užnugaryje.

Kaip ir daugelį kitų Q.Tarantino projektų, naująjį filmą finansuoja nepriklausoma kompanija „The Weinstein Co”, priklausanti broliams Bobbui ir Harvey Weinsteinams. Prie jos prisidės ir kino studija „Universal”, kuriai atiduotos filmo demonstravimo už JAV ribų teisės.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.