Madonna tariasi su skyrybų advokate

Gandai apie Madonnos ir Guy Ritchie išsiskyrimą netyla – vienoje JAV televizijos laidoje buvo pareikšta, kad popmuzikos superžvaigždė tariasi su Paulo McCartney skyrybų advokate.

Kaip teigia „Access Hollywood”, Madonna buvo susitikusi su Fiona Shackleton, kuri atstovavo P.McCartney per jo skyrybų kovą su Heather Mills.

Popmuzikos žvaigždė esą kreipėsi į F.Shackleton sužlugus pradinėms deryboms su konkuruojančia teisininkų firma. Tokie pranešimai pasirodė vos dvi savaitės po to, kai Madonnos atstovas „visiškai neteisingomis” pavadino naujienas, kad dainininkė nusisamdė H.Mills advokatą Nicholas Mostyną.

Pora yra susituokusi septynerius metus, ir dabar esą atvirai aptarinėja skyrybas. Dainininkės ir jos vyro, filmų režisieriaus, santykius temdė problemos, o pastaruoju metu buvo intensyviai spėliojama, kada bus paskelbta apie išsiskyrimą.

Praėjusį mėnesį per Kanų kino festivalį jiedu bandė demonstruoti vieningumą, bet nuotraukose atrodė įskaudinti ir sutrikę. Anksčiau Madonna MTV dokumentinio filmo kūrėjams sakė, kad „ištekėjo dėl ne tų priežasčių”, ir pridūrė: „Mano vyras nepasirodė visais atžvilgiais toks, kokį jį įsivaizdavau… Norėjau viską užbaigti”.

Kaip vienam laikraščiui sakė poros draugas, jie „gyvena kaip brolis ir sesuo, o ne kaip vyras ir žmona, ir mano, jog geriausia tarti, kad reikalas baigtas”. Dabartinės Madonnos gastrolės baigsis lapkričio 29 dieną, o po jų išsiskyrimas gali būti įformintas.

Pora augina biologinį sūnų Rocco, įvaikintą berniuką Davidą ir Madonnos dukrą Lourdes, kurios tėvas yra Carlosas Leonas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.