E.Johnas prisimena buvusią žmoną

Dainininkas Eltonas Johnas tebesigaili skyrybomis įskaudinęs savo buvusią žmoną Renate Blauel ir mano, jog jiedu būtų galėję toliau gyventi kartu, jeigu jis pats nebūtų gėjus.

Atlikėjas prisipažino „tam tikra prasme” mylėjęs vokietę, su kuria jis susituokė Australijoje 1984 metais. Dainininkas sakė, kad ji buvo „fantastiška” meilužė, tačiau to nepakako, kad jis pakeistų savo lytinę orientaciją į tradicinę.

E.Johnas ir R.Blauel išsiskyrė 1988 metais, tačiau atlikėjas iki šiol tvirtina, kad jo buvusi žmona yra „nuostabiausia moteris” iš visų jo pažįstamų.

„Aš labai ją myliu, tačiau negalėjau gyventi meluodamas, – sakė E.Johnas. – Renata tikriausiai būtų laiminga, jeigu iki šiol gyventume susituokę, nes ji labai mane mylėjo. Tačiau toks sprendimas nebūtų teisingas. Pasielgėme kaip du suaugę žmonės – išsprendėme savo santykius be teisininkų pagalbos. Labiausiai gailiuosi, kad priverčiau ją visa tai išgyventi. Man teko atsisveikinti su žmogumi, kuris iš tikrųjų mane mylėjo, ir visiškai tuo nesididžiuoju.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.