Naktinė kelionė baigėsi tragedija

Pirmadienio naktį grupės jaunuolių kelionė automobiliu Vilkaviškio rajone baigėsi tragiškai – 3 žmonės žuvo, o dar 2 – sunkiai sužeisti.

Nelaimė įvyko apie 2 valandą nakties magistraliniame intensyvaus eismo kelyje Vilkaviškis-Kybartai-Kaliningradas, Alvito miestelyje. Gavę liudytojų pranešimus į nelaimės vietą nuskubėję pareigūnai aptiko apsivertusį ir degantį lengvąjį automobilį. Jį užgesinę Vilkaviškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos darbuotojai iš jo ištraukė du apanglėjusius kūnus – keturiolikmetės paauglės ir dvidešimtmečio jaunuolio. Juos gelbėtojai aptiko ant užpakalinės automobilio sėdynės.

Netoli nuo apvirtusio ir užsiliepsnojusio automobilio buvo aptikti dar trys jaunuoliai – žuvusi dar viena keturiolikmetė ir sunkiai sužeisti du 19-20 metų jaunuoliai. Pastaruosius greitosios medicinos pagalbos darbuotojai nuvežė į Vilkaviškio rajono ligoninę ir paguldė į reanimacijos skyrių. Vakar medikai dar tebekovojo dėl jų gyvybės.

Pasak įvykį tiriančių Vilkaviškio rajono policijos komisariato pareigūnų, tikslios avarijos priežastys dar nustatinėjamos. Tačiau neatmetama tikimybė, kad nelaimė galėjo įvykti dėl nesaugaus greičio. Toje Alvito miestelio vietoje intensyvaus eismo kelias daro posūkį. Todėl gali būti, kad nesaugiu greičiu važiavę jaunuoliai tiesiog nesuvaldė posūkyje automobilio ir šis nuvažiavo nuo kelio, vertėsi ir užsidegė. Kuris iš vaikinų vairavo mašiną – taip pat dar kol kas nenustatyta. Kaip spėjama, vairuotojas turėjo iškristi iš virstančios mašinos, nes į nelaimės vietą atvykus pareigūnams vairuotojo vieta buvo tuščia.

Tai antra skaudi praėjusio ilgojo savaitgalio nelaimė Vilkaviškio rajone. Šeštadienio popietę kelyje Kybartai-Vištytis motociklo nesuvaldė ir atsitrenkė į priekyje važiuojantį bei į kairę pusę sukantį automobilį 19 metų vaikinas. Nuo smūgio jis žuvo iš karto.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.