Valdininkai suskubo ilsėtis

Artėjantis šventinis savaitgalis valdininkus sugundė pasilepinti poilsiu. Pasiėmę kelių dienų atostogas, jie laisvadienius prasitęs beveik visa savaite.

Nuo praėjusio trečiadienio savaitę atostogauja meras Rimantas Taraškevičius. Tačiau į darbą jis grįš ne poryt, bet gegužės 6 dieną, pasibaigus ilgajam šventiniam savaitgaliui.

Į Druskininkus ilsėtis išvykęs meras tikino, kad ilgesnės atostogos tebuvęs malonus sutapimas.

„Tiesiog taip sutapo, kad atostogas galėjau prasitęsti dėl papildomų šventinių dienų. Visiems kartais reikia poilsio, man taip pat. Galiausiai ketinu ne tik poilsiauti, bet ir aplankyti giminaičių kapus, pasinaudoti sveikatinimo procedūromis. Tik nereikia nerimauti dėl mano sveikatos. Viskas gerai”, – tvirtino meras.

Mero pavyzdžiu pasiilginti atostogas pasekė dar šeši savivaldybės tarnautojai.

Kelių dienų atostogas pasiėmė Verslo plėtros poskyrio vedėjas Gintautas Minelga, Socialinės paramos skyriaus vedėjo pavaduotoja Svetlana Vasiliuk, mero patarėja Audra Daujotienė. Pailgėsiančiomis dviejų savaičių atostogomis mėgausis ir Statybos bei infrastruktūros plėtros skyriaus vedėja Violeta Staskonienė, Aplinkos kokybės skyriaus vedėjo pavaduotoja Rasa Povilanskienė. Tris savaites vietoj dviejų ilsėsis ir Sanitarinės kontrolės poskyrio vedėja Nina Gendvilienė.

Merą jo atostogų metu pakeitė pavaduotoja Judita Simonavičiūtė. Tačiau kai kurie skyriai šiomis dienomis liko be valdžios.

Aplinkos kokybės skyrius bent savaitei liks ir be vedėjos, ir be pavaduotojos. Skyriaus vedėja Daiva Berankienė nuo vakar išvykusi į komandiruotę, jos pavaduotoja – atostogauja.

Personalo skyriaus vedėja Danutė Valuckienė atostogauja nuo balandžio vidurio iki birželio pradžios, nors jos pavaduotoju dirbęs žmogus neseniai išėjo iš darbo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.