DJ Sezzy: automobilis – stiliaus dalis

Populiarus didžėjus bei dainų kūrėjas DJ Sezzy Vilniaus gatvėse nelieka nepastebėtas. Galingą, ryškų jo visureigį „Cadillac Escalade” gerbėjai atpažįsta iš garsios muzikos bei išpuoselėtos išvaizdos. Juk automobilis atspindi savininko būdą, ar ne?

Šiuo metu DJ Sezzy vairuoja galingą tamsiai raudonos spalvos 2002 metų „Cadillac Escalade” ir juo be galo didžiuojasi. „Escalade” buvo mano svajonė. Nuo vaikystės norėjau vairuoti didelį visureigį. Žinot, yra moteriški ir vyriški automobiliai. Dabar dauguma visureigių yra tokie aptakūs, ovalūs žiūrint iš galo, o „Escalade” – vyriškas, stiprus, jo kėbulas turi aiškias linijas. Anksčiau norėjau senesnio modelio, bet kai pasirodė naujas, užsinorėjau jo. Pastarasis buvo gaminamas nuo 2001 iki 2006 metų. Paskui pasirodė dar naujesnis. Galėčiau nusipirkti tokį, bet man jis nepatinka, jis nebe toks vyriškas. Mano „Escalade” – pats tikriausias”, – gyrė savo automobilį populiarus muzikantas.

Muzika visur kartu.
Įsigijęs prabangų visureigį, DJ Sezzy jį šiek tiek patobulino. Automobiliui buvo įstatyti papildomi duslintuvo vamzdžiai, nupirkti 24 colių skersmens ratlankiai šiltajam metų laikui ir, žinoma, instaliuota kokybiška garso sistema.

Bendrovės „Audiopulsas” specialistai į muzikanto automobilį sumontavo galingą Italijos firmos „Dragster” įrangą: dvi poras trijų juostų komponentinių garsiakalbių automobilio priekyje ir vieną porą dviejų komponentinių garsiakalbių juostų gale, du 38 centimetrų skersmens žemo dažnio garsiakalbius bagažinėje, kurių kiekvieno galia yra 800 RMS, bei 4 stiprintuvus. „Sistema labai gera, muzika man labai svarbi ir norėjau jos klausytis tikrai kokybiškos”, – pasakojo didžėjus.

Jo planuose yra ir tolesni patobulinimai. Artimiausiu metu DJ Sezzy planuoja įsirengti asmeninį kompiuterį prisilietimui jautriu ekranu su galimybe naudotis internetu.

Dar vienas automobilis jo šeimoje – kabrioletas „Chrysler Sebring”, kurį dažniau vairuoja DJ Sezzy žmona Agnė. Šį modelį didžėjus įsigijo anksčiau nei brangųjį „Escalade” ir svarsto apie galimybę jį pakeistį į ką nors nauja.

Pirmas kartas

DJ Sezzy pasakojo, jog vairuoja jau daugelį metų. Pirmą kartą prie tėvo automobilio vairo jis sėdo dar nebūdamas pilnametis. „Vairuotojo pažymėjimą gavau vos sulaukęs aštuoniolikos. Keletą metų vis pavairuodavau, taigi egzaminas praėjo kaip per sviestą, labai lengvai”, – pasakojo jis.

Pirmąjį savo automobilį jis vis dar puikiai prisimena. „O, tai buvo „Ford Escort”. Senas, baisus automobilis. Bet jis turėjo ir pliusą. Žiemą neužsivesdavo nei vienas iš šeimos automobilių, tik mano fordas. Svarbiausia, jis važiavo. Tais laikais, 1995 metais, buvo kitaip, čia neatveždavo visų naujų, gražių modelių kaip dabar. Keletas „Mercedes”, ir viskas. Taigi mano automobilis nebuvo toks blogas”, – juokėsi prisiminęs DJ Sezzy.

Turkų tautybės vyras palygino vairavimo stilių Lietuvoje ir savo gimtinėje: „Turkija – labai didelė šalis, daug automobilių, vairuotojų ir paprastai niekas nieko nepažįsta. Todėl žmonės vairuoja drąsiau. Būna, kad iš trijų eismo juostų padaro penkias, įlenda, jei tik mato tarpą. Čia, Lietuvoje, visi žino, kokį automobilį vairuoji, atpažįsta gatvėje. Ypač jei automobilis kiek retesnis.”

Lietuviams vairuotojams DJ Sezzy palinkėjo nesnausti transporto spūstyse, bet elgtis protingiau, kad nereikėtų iššvaistyti tiek daug laiko nuolatinėse grūstyse.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.