Anatolijus: sužibo dar viena žvaigždutė

Trečią kartą muzikinio šou „Kelias į žvaigždes” pergalę šventė vaikinas. Ankstesnių metų laimėtojų ir sėkmingai muzikinę karjerą pradėjusių Andriaus Rimiškio ir Merūno Vitulskio gretas papildė druskininkietis Anatolijus Oleinikas.

Muzikinio realybės šou „Kelias į žvaigždes 3” finalas buvo vyriškas, jame kovojo nuo pat žaidimo pradžios lyderiais vadinti Dūmas ir Deividas bei jau sykį iš šou pasitraukęs Anatolijus. Po tris valandas trukusios audringos kovos, kai nuolat keitėsi vakaro lyderis, surinkęs beveik 35 tūkst. žiūrovų balsų, nugalėtojo vardą ir 100 tūkst. litų prizą iškovojo 21 metų Anatolijus. Šio jauno atlikėjo daina „Nežinau, kodėl” klausytojų sprendimu taip pat paskelbta populiariausiu viso muzikinio šou kūriniu. Apie dalyvavimą „Kelyje į žvaigždes” ir netikėtą pergalę Anatolijus pasakoja LŽ skaitytojams.

Tikėjosi patekti į penketuką

– Kaip manai, kodėl sulaukei tokio didelio žiūrovų palaikymo?

– Iš tiesų nelabai tikėjausi laimėti, tačiau kaip ir kiekvienas iš mūsų trijų, kurie pasiekėme finalą, nors truputį vyliausi būti tuo laiminguoju. Matyt, žiūrovams patinka mano kuriama muzika ir tai, kaip ją atlieku, koks būnu scenoje.

– Kaip ketini pasielgti su laimėtu prizu?

– Laikausi viešai duoto žodžio ir septintąją pinigų dalį paaukosiu gimtųjų Druskininkų cerkvei. Tikiuosi, kad dalį likusiųjų pasidėsiu į banką, o kitus planuoju protingai investuoti į vertingus dalykus. Galbūt dar surengsiu vakarėlį draugams, ir taip atšvęsime mano pergalę.

– Kuo svarbus šis laimėjimas?

– Man svarbus ne tiek piniginis prizas, kiek faktas, kad laimėjau muzikinį realybės šou. Pamačiau, kad esu reikalingas klausytojams, nes už mane balsavo neįtikimai daug žmonių. Jų pripažinimas, kad šiame šou buvau geriausias, man ir yra didžiausias laimėjimas.

– Ką manei prieš finalą, kas į jį turėtų patekti ir kas šiame šou tau atrodė rimčiausiais konkurentais?

– Visuomet sakiau, kad šį žaidimą laimės Dūmas arba Deividas. Tam tikra prasme buvau teisus, nes jie abu pasiekė finalą. Maniau, kad pats geriausiu atveju pateksiu į ilgiausiai šou išlikusių dalyvių penketuką.

Anketą užpildė draugė

– Kodėl nusprendei dalyvauti realybės šou?

– Pats būčiau nesiryžęs dalyvauti net atrankoje į tokį šou, tačiau už mane dalyvio anketą užpildė draugė, ir taip neplanuotai buvau pakviestas į atranką. Draugė tik konstatavo faktą, kad anketa jau išsiųsta, ir laukčiau skambučio iš organizatorių. Todėl dabar jai esu labai dėkingas už tokią pagalbą. Ji mane visuomet skatino siekti muzikinio pripažinimo.

– Kaip jauteisi per šou, kai nuolatos buvai stebimas kamerų?

– Prie kamerų ir prie dėmesio pripratau labai greitai. Tačiau kai prasidėjo visos nesąmonės ir skandalai dėl vadinamųjų sąmokslo teorijų, jaučiausi tikrai nekaip. Labai daug nemalonių dalykų teko pačiam tyliai išgyventi ir iškentėti. O paskui atsigavau, pradėjau kurti ir daugiau repetuoti, tuomet man pagaliau pradėjo sektis.

– Kokių dalykų būdamas šou labiausiai pasiilgai?

– Žinoma, kad labiausiai pasiilgau savo draugų. Dar labai trūko mano mėgstamos muzikos ir man įprastų vakarėlių.

– Iškritai iš žaidimo pačioje šou pusiaukelėje, ar tuomet tikėjaisi į jį grįžti?

– Prisipažinsiu, kad to tikrai nesitikėjau. Nors mano visi draugai ir artimieji vis kartojo, kad mane kokiu nors būdu tikrai grąžins į šou, nes esu to vertas. Tačiau neleidau sau tikėti, kad gausiu tokį nepaprastą šansą.

Pavyko susidraugauti

– Ar buvo dalykų, kurie šiame šou tau nepatiko?

– Iš tiesų man patiko viskas, nes čia buvo labai linksma. Netgi pasakyčiau taip, kad tuos keturis mėnesius gyvenau tarsi nuolatiniame vakarėlyje. Todėl jokių nusiskundimų tikrai neturiu. Nors kartkartėmis gerokai su kitais dalyviais apsipykdavome, tačiau taip būna ne tik laiką leidžiant realybės šou patalpose, bet ir kasdieniame gyvenime.

– Ar dar kartą ryžtumeisi eiti į panašų šou?

– Labai sunku atsakyti. Tikriausiai ryžčiausi nebent tuo atveju, jeigu tai būtų kažkoks išskirtinis šou, rengiamas užsienyje, arba daug rimtesnis muzikinis šou Lietuvoje.

– Su kuriais dalyviais geriausiai sekėsi sutarti ir norėtum bendrauti toliau?

– Nors Grūdas iš žaidimo iškrito labai anksti, tačiau su juo iki šiol bendrauju. Taip pat gerai sutariu su Gintare, Laisva, Neringa, Alicija, puikūs santykiai ir su Deividu bei Dūmu. Manau, kad su dauguma dalyvių man pavyko susidraugauti. Tokių žmonių, su kuriais nenorėčiau bendrauti, tikriausiai iš viso nėra.

Neskirstau žmonių į tuos, kurie man patinka ir kurie nepatinka. Su visais elgiuosi taip, kaip norėčiau, kad jie elgtųsi su manimi. Ir jeigu šiame šou arba šiaip gyvenime yra žmogus, su kuriuo bendrauju ne taip artimai, tačiau jis pats nori mane pažinti, tai negaliu jo atstumti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.