Kaip lietuvė tapo „Misis Ukraina”

Dainuojanti gražuolė Renata Ražanauskienė laimėjo konkursą „Misis Ukraina”: komisiją ir publiką ji sužavėjo ne tik išvaizda, bet ir stulbinamai atlikta arija iš miuziklo „Operos Fantomas”.

Daugelyje grožio konkursų aukščiausius titulus pelniusi televizijos laidos „Sudaužytų širdžių klubas” vedėja R.Ražanauskienė neseniai grįžo iš dar vieno tarptautinio grožio konkurso – „Misis Ukraina 2007”. Čia Renatai dar kartą atiteko nugalėtojos laurai. Gražuolė iš Lietuvos nušluostė nosį penkiolikai konkurenčių, atvykusių iš Rusijos, Baltarusijos, Latvijos ir Ukrainos, ir tapo pirmąja lietuvaite, kuri ne tik dalyvavo šiuose grožio rinkimuose, bet ir juose nugalėjo

Pakvietė organizatoriai

LŽ pasidomėjo, kokiu būdu Renatai teko garbė atstovauti mūsų šaliai per „Misis Ukraina” rinkimus? „Vietinės gražuolių atrankos ar kitokio pobūdžio Lietuvos atstovės delegavimo į šį konkursą nebuvo. Kadangi Renata yra tituluota gražuolė ir laimėjusi daugelį pirmiau vykusių konkursų, o jos vardas žinomas grožio industrijos pasaulyje, todėl ją nusprendė pakviesti patys Ukrainos konkurso organizatoriai”, – neįprastas dalyvavimo konkurse aplinkybes paaiškino TV3 kanalo atstovė spaudai Indrė Pleskovaitė.

Konkurse dalyvaujančios moterys finaliniam pasirodymui repetavo dvi savaites: mokėsi šokti, parengė bendrą programą. Kadangi R.Ražanauskienė dėl įtempto darbo grafiko negalėjo dalyvauti visą pasirengimo konkursui etapą, vietoj jos pirmąsias repeticijas scenoje lankė kita mergina. Vėliau įsitraukė ir pati Renata.

Pelnė paauksuotą statulėlę

„Šis konkursas ir jo organizavimas buvo labai aukšto lygio – prabangūs viešbučiai, kiekviename žingsnyje lydinti apsauga, – žavėjosi Renata. – Jo dalyvės – turtingos verslininkų žmonos, tad tikėjausi, jog vienai jų pergalė bus tikrai nupirkta. Tačiau jos tiesiog džiaugėsi vien galėdamos dalyvauti šiuose rinkimuose, o sužinojusios apie mano patirtį ir pergales ne viename grožio konkurse, jau užkulisiuose man kartojo, kad laimėsiu.”

„Misis Ukraina 2007” rinkimuose šešiolika gražuolių demonstravo garsių Ukrainos dizainerių kurtas drabužių kolekcijas, pasitikrino iškalbą per inscenizuotus pokalbių šou ir atliko vadinamuosius namų darbus. Pastaruosius Renata pademonstravo puikiai – publika ir vertinimo komisija negalėjo likti abejingos jos atliekamai arijai iš miuziklo „Operos Fantomas”.

Įveikusi kitas konkurso dalyves Renata pelnė paauksuotą statulėlę, prašmatnų papuošalų rinkinį, gausybę kitų dovanų.

Konkursas tarsi atostogos

„Pergalės skonis visada saldus, tačiau bene didžiausia dovana man buvo tos penkios dienos atostogų ir pasilepinimo nuo darbų. Dabar gyvenu pašėlusiu ritmu – filmavimai televizijoje, darbas kosmetikos salone, šeima, namai. Kol pavyko atsiplėšti nuo rutinos, keletą dienų netgi vėlavau į konkursą. Sukneles, kuriomis turėjau pasipuošti, atsirinkau vos per porą valandų ir, supakavusi jas į lagaminą, išlėkiau į Donecką. Iki tol per repeticijas vietoj manęs būdavo dublerė. Daug dėmesio sulaukiau jau vien todėl, kad atvažiavau paskutinė”, – šypsosi „Sudaužytų širdžių klubo” vedėja.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.