Šventinis interjeras – greita, paprasta ir gražu

Dažnas mano, kad būsto puošimas Kalėdoms ir Naujiesiems metams užima labai daug laiko, ir dėl to paprastai apsiriboja eglute ir šventinėmis salotomis. Tačiau greitai ir lengvai papuošti namus ar biurą įmanoma.

Pradėti šiuos darbus reikėtų kuo anksčiau. Taip spėsite įgyvendinti visus sumanymus neskubėdami, kartu galėsite ramiai įvertinti, ko trūksta ar kas yra galbūt nereikalinga. Be to, anksčiau pradėję ilgiau galėsite mėgautis šventine nuotaika.

Visų pirma papuoškite langus. Namie kartu su vaikais iš spalvoto popieriaus iškarpykite snaiges ir eglutes, priklijuokite jas prie langų, papuoškite blizgučiais. Taip namų puošimas taps įdomiu užsiėmimu, laikas prabėgs nepastebimai, o rezultatas bus tikrai išskirtinis ir šventiškas.

Namie taip pat galite „apsiginkluoti” guašu, teptukais ir indeliais su vandeniu. Sugalvokite siužetą – ir papuoškite juo langus, veidrodį. Piešinys su naujamečiais arba žiemos motyvais gali tapti pagrindine jūsų būsto puošmena – juk ne visur tokių galima rasti. Jei neapsisprendžiate, kokį siužetą atvaizduoti – tiesiog atsiverskite kokią nors vaikišką knygelę. Joje rasite ir zuikučių, ir besmegenių, ir snaigių.

Daugiausia jums prireiks baltų ir mėlynų dažų. Gerai nuplaukite veidrodį arba langą, ant kurių ruošiatės piešti, kruopščiai nusausinkite – ir pirmyn. Svarbiausia – nebijokite, kad nepavyks. Juk bet kokiu momentu galite nuplauti nepavykusį darbą su kempine ir šiltu vandeniu. Galite pabandyti net sukurti „vitražą”. Tačiau atsiminkite, kad jo elementai visų pirma nupiešiami ir tik paskui jų kontūrai apvedžiojami juoda spalva.

Darbe puošdami langus pasinaudokite balionėliais su dirbtiniu sniegu, kurių galima įsigyti beveik kiekvienoje parduotuvėje.

Patalpas papuoškite įvairiais Naujųjų metų simboliais – Kalėdų Senelio, Snieguolės, elnių figūrėlėmis. Didesnes pastatykite po eglute ar matomoje vietoje, mažas – pakabinkite ant siūlų, arba su iš abiejų pusių kimbančiomis juostelėmis pritvirtinkite prie baldų ar sienų. Originaliu namų papuošimu, o kartu ir dovana, gali tapti linksmos dekoratyvinės movos buteliams.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Interjeras su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.