Tarp studentų išrinktas trečiasis Pardavimų guru

Lietuvoje jau trečią kartą išrinkti geriausi pardavimų specialistai studentų tarpe, dalyvavę CV-Online bei ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto organizuotame konkurse Pardavimų Guru.

Visus keturis konkurso etapus įveikęs, atsakęs į komisijos klausimus bei atlikęs improvizuotas pardavimų užduotis, pardavimų GURU vardą iškovojo Vytauto Didžiojo universiteto studentas Gediminas Dailydė. Antroji vieta atiteko ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto studentui Edmundui Balčikoniui, trečioji – Vilniaus universiteto atstovui Justui Valentinavičiui. Visi finalo dalyviai apdovanoti pažymėjimais ir verslo knygomis, o nugalėtojams atiteko Nordea Bank Lietuva, Bitės ir Tez Tour įsteigti prizai.

Konkurso nugalėtojas buvo apdovanotas „Nordea” banko įsteigtu prizu – 3000 litų „MasterCard” kredito kortelėje. „Iniciatyvus ir žingeidus jaunimas turėtų būti skatinamas ne tik pažadais, bet ir finansiškai, nes siekiant žinių reikalingos investicijos”, – teigė „Nordea” banko Vilniaus verslo klientų vadovė Erika Jakimonytė.

Šį kartą norą dalyvauti konkurse pareiškė rekordiškai didelis skaičius studentų – daugiau nei 1000. „Dalyvių skaičius, išaugęs kone tris kartus, lyginant su pavasarį vykusiu konkursu, rodo vis didėjantį konkurso aktualumą”, – teigė ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto Karjeros centro vadovė Gintarė Aldonytė. Finale įtempta kova užvirė tarp dvidešimties geriausių, iš kurių tik šeši pateko į superfinalą. Komisija vertino dalyvių gebėjimus reprezentuoti ir parduoti produktą, užmegzti gerus santykius su potencialiu pirkėju, išsiaiškinti jo poreikius bei pirkimo kriterijus.

„Kiekviena patirtis yra nauja galimybė. Manau, kad šis renginys yra puiki proga jauniems ir atkakliems žmonėms patikrinti savo vadybinius įgūdžius ir pasisemti patirties iš kitų”, – sakė CVO Group generalinis direktorius Saulius Jovaišas.

ISM Vadybos ir ekonomikos universitete vykusį konkursą stebėjo daugiau nei 50 įmonių atstovų, po renginio turėjusių galimybę pabendrauti su labiausiai patikusiais dalyviais ir pateikti darbo pasiūlymų.
Pirmą kartą konkurse dalyvavęs jo nugalėtojas Gediminas Dailydė tvirtino, jog konkursas buvo įdomi ir labai gera patirtis. „Smagu, kad buvau pastebėtas ir įvertintas – po konkurso dar labiau stengsiuos tobulėti ir eiti į priekį. Tai buvo svarbus įrodymas, kad judu tinkama linkme”, – sako Gediminas. Jis teigia konkurso metu užmezgęs naudingų kontaktų, kuriuos žada panaudoti ateityje.

Kitąmet konkursas vyks tarptautiniu mastu – susirungs geriausi pardavimų GURU iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Švietimas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.