Tarptautinių bestselerių autorius laužys lyderystės sampratą ir Lietuvoje

„Rimtą konkurencinį pranašumą šiandien gali įgyti tik tos organizacijos, kuriose lyderio savybėmis pasižymi ne tik vadovas, bet ir likusieji komandos nariai”, – tokią poziciją Lietuvos organizacijoms ketina praktiškai įrodyti tarptautinio bestselerio „Vienuolis, kuris pardavė „Ferrarį” autorius Robin Sharma, jau kitų metų pradžioje atvyksiantis į Vilnių.

Šio garsaus autoriaus, išleidusio net septynias populiarumo rekordus sumušusias knygas, atvykimą organizuojančios bendrovės „Viva persona” teigimu, R.Sharma – išskirtinis lektorius, kurio rekomendacijomis vadovaujasi sėkmingiausios pasaulio kompanijos bei visuomeninės organizacijos.

„Tai žmogus, sulaužantis tradicinį požiūrį į lyderystę, praktiniais pavyzdžiais įrodantis, jog lyderiu gali tapti kiekvienas, nepriklausomai nuo užimamų pareigų. Be to, dauguma R.Sharma klausytojų išskiria jo gebėjimą paskatinti keisti įprastą mąstymą, pojūčius bei gyvenimo būdą”, – sako „Viva persona” projektų vadovė Gintarė Pliuskutė.

Pasak jos, tai, jog R.Sharma akcentuoja, kaip šią filosofiją įgyvendinti praktiškai, jo seminarus daro aktualius ne tik vadovams, bet visiems komandos nariams.

„Tai puiki investicija organizacijoms, norinčioms keistis ir dirbti efektyviau. Šios žinios, tampančios įgūdžiais, gali tapti kiekvieno komandos nario įkvėpimo ir darnaus organizacijos vystymosi pagrindu”,- sako G.Pliuskutė.

R.Sharma, prieš išleisdamas pirmąją 157 puslapių knygą, daugiau nei 10 metų domėjosi senovės Rytų filosofinėmis sistemomis bei moderniaisiais Vakarų guru – nuo pozityvaus mąstymo teorijos pradininko Norman Vincent Peale iki populiaraus saviugdos advokato Wayne Dyer. Todėl jo įžvalgos laikomos puikiu Rytų ir Vakarų išminties lydiniu. Savo pirmąją knygą, norėdamas informaciją pateikti be jokių redaktorių korekcijų, jis išleido savo lėšomis.

R.Sharma yra 7 knygų, kurios visos išverstos į lietuvių k. (tarp jų „Kas verks, kai tu mirsi?”, „Šventasis, banglentininkas ir vadovas”, „Kelias į didingumą”), autorius. Knyga „Vienuolis, kuris pardavė „Ferrarį” karaliavo aukščiausiose amazon.com pozicijose ir tapo antra pagal pardavimus Lietuvoje.

R.Sharma konsultacijas įvertino Microsoft, IBM, General Motors, Nike, Panasonic, FedEx ir kitos Fortune500 kompanijos. 41 m. lektorius yra baigęs teisės studijas, publikuoja mokslinius straipsnius bei dalyvauja teisininkų konferencijose. Gyvena Toronte, Kanadoje, tačiau yra žinomas daugiau kaip 30 pasaulio šalių.

Seminaras „Robin Sharma. Lyderystės pamokos” įvyks 2008 m. vasario 29 d. Vilniuje anglų k. su sinchroniniu vertimu į lietuvių k. Seminaro kaina dalyviui – 1200 Lt be PVM. 3 žmonių komandoms iš vienos įmonės bei užsiregistraviems iki gruodžio 15 d. kaina – 1050 Lt be PVM. Daugiau informacijos apie seminarą galima rasti www.vivapersona.lt.

UAB „Viva persona” nuo 2005 m. organizuoja tarptautinių praktikų seminarus Baltijos šalyse. Bendrovės kvietimu Lietuvoje seminarus veda 30 metų patirtį turintis pardavimų lektorius–praktikas Mike Southon iš D. Britanijos, žinomiausias asmeninio tobulėjimo ekspertas iš Estijos Peep Vain, reklamos profesionalas iš Izraelio Yonathan Dominitz, didelę tarptautinio verslo patirtį turintis norvegas Amund Fjeldstad, gerai žinomų psichologijos technikų autorius iš Rusijos Michail Litvak ir kiti vertingi mokytojai-praktikai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.