Eglė „Kelyje į žvaigždes 3” sukėlė uraganą

„Kelio į žvaigždes 3” naujokė Eglė nebijo atvirai sakyti savo nuomonės, tačiau tai labai nepatinka realybės šou senbuviams. Penki „keliukai” Eglei taip davė pylos, kad tvirto charakterio šviesiaplaukė apsiverkė.

Gintarės bendravimo įpročiai – kaimietiški. O merginos, kurios keikiasi, yra vulgarios. Dūmo dainos „tūpos”, o jis pats – nevala. Dalies „keliečių” dainos – šeštoko lygio, o tie, kurie gražiai dainuoja, yra silpnos asmenybės. Tai tik dalis kritikos, kurią tiesiai šviesiai išsakė Eglė, realybės šou dalyvaujanti dar tik kelias dienas. Eglė teigia šiame šou nematanti aiškaus lyderio, todėl pati ketina ja tapti ir galiausiai tikisi laimėti „Kelią į žvaigždes 3”. Tai mergina kalba ne tik su kolegomis, bet ir spaudoje.

Trečiadienio vakarą pamatę pirmąjį Eglės interviu spaudai, kur ji drąsiai kritikuoja Gintarę ir kitus, šou senbuviai neišlaikė. Anatolijus pareiškė, kad ką tik atėjusi naujokė neturi teisės daryti savo tvarkos ir juolab už akių vadintis lydere.

„Man ji nepatinka, nes darko įsivyravusią ramybę”, – įsikarščiavęs kalbėjo Anatolijus. Eglė to negirdėjo, buvo kitame kambaryje. Deividas kaip mat pritarė Anatolijui: „Ji pirmiausia turi užsitarnauti mūsų ir žiūrovų pagarbą, o tada reikšti savo nuomonę.”

Į pokalbį įsiterpė ir Gintarė: „Net aš, didi akiplėša, taip drastiškai nesielgčiau, jei būčiau naujokė.” Dar šiek tiek pagalvojusi ir akies krašteliu dirstelėjusi į ją filmuojančią kamerą, Gintarė ironiškai išpoškino: „Ir gerai, jei ji šitaip, tai aš galiu pasakyti, kad pasiilgau konfliktų!”

Virtuvėje susėdę „keliukai” nutarė toliau nebeapkalbinėti Eglės už akių ir pasikvietė ją atvirai pasikalbėti. Nesuprantanti, kas vyksta, Eglė virtuvėje pamatė penkis piktus savo naujųjų kolegų veidus.

„Egle, man nepatinka, kad keli čia konfliktus”, – griežtai pradėjo Anatolijus. Be jo, aršią kritiką Eglei išsakė Gintarė ir Deividas. Konfliktas truko pusantros valandos.

Gintarė, Deividas ir Anatolijus pliekė Eglę už tai, kad ji per drąsiai reiškia savo nuomonę, kad jie visi yra komanda, ir negalima blogai kalbėti vieniems apie kitus. Juolab, kai tas kalbėtojas – ką tik atėjęs naujokas. „Pabūk čia bent mėnesį, tada išdrąsėk, mergyt. Tu turi taikstytis prie mūsų, nes mes jau plaukiame ta srove, o tu tik dabar įsiliejai”, – iš pykčio raudonavo Gintarė.

Eglė kol kas atrodė rami: „Taip, aš turiu iš dalies taikstytis, bet ir jūs privalote taikstytis prie manęs. Nesuprantu, kodėl jūs pykstate už mano nuomonę. Aš nesiruošiu ko nors slėpti ir pirmiausia čia stengsiuosi išlikti sąžininga pačiai sau. Aš sakysiu savo nuomonę ir toliau. Kodėl turėčiau patylėti? Nepatinka – galėsit supilti man minusus. Žinokit, aš nebijau.”

Eglė sakė, kad atėjo į šou ne dėl to, kad gerai su visais sutartų. „O jei scenoje reikės padainuoti, pavyzdžiui, su Gintare, kurios nemėgstu, aš tai padarysiu. Scena ir gyvenimas – du skirtingi dalykai.”

Eglė pareikalavo, kad Gintarė nustotų jai draskyti akis. „Pavyzdžiui, Skaistei irgi nepatinka mano nuomonė, bet ji nedrasko akių, supranta, kad kiekvienas turime teisę sakyti, ką manome. Juk galime nekreipti į tai dėmesio. O tu, Gintare, man draskai akis”, – jau ėmė karščiuotis šviesiaplaukė. Gintarė tiesiog užkaito: „Išvesi tu tuoj mane iš kantrybės taip, kaip nei vienas dar nėra išvedęs…”, – sušvokštė ji ir nuėjo atsigerti vandens.

Galiausiai Eglė neišlaikė ir, nuėjusi į miegamąjį, tyliai apsiverkė. Vėliau ji teigė, kad kiti nesupranta jos kalbos. „Taip, gal ir buvau per aštri kai kuriais momentais, tačiau tokia yra mano teisybė. Anatolijus neišgirsta manęs, o tik pila nesustodamas”, – apsiašarojusi kalbėjo audringoji naujokė. Gintarė prisėdo prie jos: „Pasakyk, kodėl tu dabar verki, kodėl? Aš taip ir maniau, kad kiek vaizduoji esanti kieta, lygiai tiek pat esi jautri.” O Anatolijus pasidžiaugė, kad pagaliau viskas išsiaiškinta: „Geriau vieną kartą stipriai išsipykti, negu laikyti akmenį užanty visą mėnesį. Viskas gerai.”

Visą konfliktą stebėjo ir Evelina, ir Vėjas, tačiau jie kalbėjo nedaug: „Nepalaikau nei vieno, prašome manęs čia nekišti”, – ištarė Eglės kambario draugė Evelina ir nutarė ant galvos užsimaukšlinti nuo Helovino šventės užsilikusią kaukę – tikrąsias jos nuotaikas pridengė klaikiai perkreipta raganos šypsena.

Eglės ir šou senbuvių konfliktas – ketvirtadienį „Kelio į žvaigždes 3” dienoraštyje 20 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.