Paslauga „Kreditas 123” galės naudotis ir mažesnių miestelių gyventojai

Finansų bendrovė „General Financing” plečia klientų aptarnavimo tinklą paštuose ir siūlo pasinaudoti vartojimo kredito paslauga „Kreditas 123” ir mažesnių šalies miestų gyventojams. Nuo lapkričio 2 dienos į paštus dėl paslaugos „Kreditas 123” galės kreiptis Kazlų Rūdos, Kalvarijos, Kybartų, Kuršėnų, Viekšnių, Šeduvos, Visagino gyventojai.

„Kai kurių šių miestų gyventojai tiesiog neturi galimybių greitai pasiskolinti pinigų, pavyzdžiui, Viekšniuose nėra nė vieno šalies banko filialo. Kalvarijoje – tik vienas, Šeduvoje – du. Žmonės, norintys gauti vartojimo kreditą, yra priversti važiuoti į kitus miestus ar skolintis iš draugų ir pažįstamų. Dažnai tai būna nemalonu arba užtrunka pernelyg ilgai. Kaip alternatyvą jiems siūlome paslaugą „Kreditas 123”, – teigia Konstantinas Balakinas, bendrovės „General Financing” generalinis direktorius.

Lapkričio pradžioje pasinaudoti paslauga „Kreditas 123” bus galima iš viso jau 87-iuose Lietuvos paštuose. Juose vartojimo kreditas teikiamas pagal itin supaprastintą procedūrą: atsakymą dėl paskolos galimybės ir dydžio vartotojai gauna iškart, pateikę asmens tapatybės dokumentą. Tai padaryti leidžia prie „Sodros”, Gyventojų registro tarnybos bei „CreditInfo” duomenų bazių prijungta sistema.

Pasinaudoti paslauga „Kreditas 123” vartotojai gali ne tik Lietuvos pašte, bet ir pirkdami prekes išsimokėtinai parduotuvėse „Topo centras”, „Elektromarkt”, „Avitela” „Techmarket”, „Mobili linija”, „Mobili prekyba”, „Kilobaitas”, „Raginta” bei „Melga”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.