Laikas keisti šukuoseną

Garsiausia Ukrainos politikė Julija Tymošenko, labiausiai pasaulyje išpopuliarėjusi dėl savo aplink galvą susuktos kasos, nuolat tampa įvairiausių kalbų objektu.

„Kada gi ji pagaliau nustebins nauja šukuosena”, – nuolat klausia Ukrainos ir Rusijos žiniasklaida, pridurdama, jog ją lyg prakeiksmas veikė buvimas opozicijoje, o dabar jai vėl lemta tapti Ukrainos ministre pirmininke, todėl būtų pats laikas pakeisti ir šukuoseną.

J.Tymošenko jau kartais pasirodo palaidais plaukais ir ukrainiečiai sako, jog tai ženklas, kad Julija nusitaikė į prezidento postą. Ir apklausos bei pastarieji rinkimai rodo, kad ši politikė Ukrainoje dabar vertinama geriau už Viktorą Juščenką, o Viktorą Janukovičių ji jau įveikė, atimdama iš jo premjero postą.

Ukrainiečiai pastebėjo, kad ši tautos šauklė savo įvaizdį keisdavo pagal karjeros posūkius. Būdama ministro pirmininko pavaduotoja, atsakinga už energetiką, J.Tymošenko plaukus dažė tamsiai ruda spalva ir nešiojo palaidus. Išmesta iš vyriausybės „dujų princesė” susisuko plaukus ant pakaušio į griežtą kuodą, o per 2002 metų rinkimų kampaniją ji ilgai eksperimentavo, keisdama šukuosenas, kol galų gale ją įkvėpė ukrainiečių liaudies tradicijos, ir susukta kasa tapo Julijos simboliu. Tik praėjusių metų spalį, savo dukters tuoktuvių dieną, prieš kameras J.Tymošenko buvo pasirodžiusi peroksidu nušviesintais ir palaidais plaukais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.