Romui atėjo laikas čiupti į rankas karštąjį mikrofoną

„Kelio į žvaigždes 3” pliusų ir minusų vakarą nuspręsta, kad pirmasis šio šeštadienio muzikinės dvikovos dalyvis bus Romas.

Kaip ir praėjusį antradienį, šįkart reikėjo pakartotinio balsavimo. Mat Anatolijus su Romu surinko po tris kolegų minusus.

Romą neigiamai įvertino Gintarė, Audrius ir Dūmas. „Tu prasitarei, kad jau norėtum save išbandyti dainuodamas į karštąjį mikrofoną, be to, esi vienas iš tų, kurie dar nekovojo dėl išlikimo čia”, – kalbėjo trijulė.

Be Romo, muzikinėse dvikovose dar nedalyvavo Alicija, Skaistė ir Anatolijus. Jam minusus supylė Skaistė, Valdas ir Deividas. Pastarieji du prisiminė nemalonius praėjusio ketvirtadienio įvykius, kai Anatolijus su Grūdu beprotiškai daug keikėsi (Už tai Anatolijui buvo parodyta geltonoji kortelė).

Skaistė nedrįso įvardyti tikrosios priežasties, kodėl skiria minusą Anatolijui: „Tu labai skaniai gamini vištienos kulšeles, tik bėda ta, kad jas kepi per vėlai – po septynių valandų vakaro. Tuomet aš jau negaliu valgyti. Už tai tau minusas”, – su šypsena bėrė žodžius Skaistė.

Galiausiai įvyko perbalsavimas: penki „keliukai” pasisakė norį, kad dėl išlikimo kovotų Romas, trys – kad Anatolijus.

Vilnietis devyniolikmetis Romas, rodės, visai nenuliūdo dėl kolegų sprendimo arba bent jau susijaudinimo neparodė. „Aš žiūriu blaiviai – vis tiek būtų kažkada atėjęs laikas kovoti… anksčiau ar vėliau. Nors, aišku, iškart sužinojęs, kad man atiteks karštasis mikrofonas, pasijutau nejaukiai. Per kūną perbėgo šiurpuliukai, bet ne tie malonieji, o šalti ir keisti…”, – kalbėjo vaikinas.

Savaitės lyderiu išrinktas Deividas. Už gerą pasirodymą šeštadienį ir už tai, kad neiškrito iš šou, jį pagyrė Gintarė, Evelina, Skaistė ir Dūmas.

Ką Deividas parinks konkurentu Romui, sužinosime trečiadienį „Kelio į žvaigždes 3” dienoraštyje 20 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.