Avariją išprovokavę kariškiai net nesustojo

Sekmadienio vakarą netoli uostamiesčio užfiksuota keista avarija. „Volkswagen Golf” vairavusi moteris išsigando priešais eismą važiavusio kariškių koloną lydėjusioautomobilio su švyturėliais bei rėžėsi į kelio atitvarus. Moters nelaimė kariškių nesudomino, ir šie net nestabtelėję nuvažiavo toliau.

Avarija kelyje Šilutė-Klaipėda užfiksuota apie 17 val. 33 metų Baltijos prospekto gyventoja Rima R., vairuodama automobilį „Volkswagen Golf”, anot teisėsaugininkų, nepasirinko saugaus greičio ir atsiradus kelyje kliūčiai nesuvaldė mašinos. Avarijos rezultatas – automobilis atsitrenkė į metalinius kelio atitvarus.

Nukentėjo „golfo” keleivė – 20-metė Pagėgių savivaldybės gyventoja Jovita M. Merginai diagnozuotas krūtinės ląstos sumušimas. Nuo didesnių sužalojimų ją apsaugojo saugos diržai.

Oficialiai avarijos kaltininkė yra 1,5 metų vairavimo stažą turinti Rima R., tačiau, anot įvykio liudytojų, prie nelaimės prisidėjo ir Karo policijos pareigūnai.

Du jų ekipažai su „Škoda” markės modeliais lydėjo iš Panevėžio į Kairių poligoną ruoštis operacijoms Afganistane vykstančių kariškių koloną – net 26 automobilius.

Nuo Jakų žiedo kolona pasuko Rimkų link, tad kolonos gale važiavę karo policininkai turėjo pasirūpinti kelio užtvėrimu civiliams vairuotojams.

Pasak liudytojų, „Škoda” su šviesos bei garso signalais staiga ir dideliu greičiu išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą, o netikėtą kliūtį išvydusi moteris ėmė trauktis į kelkraštį ir, nesuvaldžiusi mašinos, atsitrenkė į atitvarus.

Anot įvykį mačiusių žmonių, laimė, jog nuo atitvarų atšokęs folksvagenas nepalindo po sunkiasvore kariškių technika.

Nelaimė įvyko daugmaž ties kolonos viduriu, tačiau nei avariją išprovokavę pareigūnai, nei kiti kariškiai nesustojo net pasidomėti, ar „golfo” ekipažui nereikia pagalbos. Tiesa, grįždami iš Kairių jie trumpam stabtelėjo avarijos vietoje.

Pasak avarijos pasekmes filmavusio televizijos „Balticum” laidos „Reidas” autoriaus Gintaro Vaičekausko, pavyzdžiu jiems galėtų būti klaipėdietė, vakar sukėlusi avariją Taikos prospekte, netoli buvusios „Pavasario” parduotuvės.

Čia popiet susidūrė net trys automobiliai. Avarija įvyko dėl to, kad viena moteris savo mašina kirto dvigubą ištisinę liniją ir suko į kiemą. Nepaisant to, kad jos mašina net nenukentėjo, vairuotoja grįžo į avarijos vietą ir prisipažino ją išprovokavusi.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Avariją išprovokavę kariškiai net nesustojo"

  1. Nemokanti vairuot

    Tai kas butu jai pries ta oska vaziuotu kokia greitoji pagalba ar policija ka ji trenktusi i juos tokiai ozkai isvis reiktu atimt teises nes ji kelia gresme kitiems 👿

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.