LNK „Lietuviškose grožybėse” nuo Vaidos nusigręžė kolegės

„Vaida viena peša vištą, jai širdis visai neplyšta”, – dvi šou „Lietuviškos grožybės” dalyvės Mia ir Genutė taip šaipėsi iš savo likimo draugės Vaidos.

Išsigandusios rimtų ūkio darbų ir nusprendusios, kad karvės sukelia alergiją, „Lietuviškų grožybių” dalyvės pabėgo iš fermos ir nurūko į miestelio kavinę atsipalaiduoti.

Užsukusios į vietinę Alantos miestelio knaipę, panelės užsisakė kavos ir tik vėliau prisiminė, kad neturi nė cento. Lyg tyčia tuo metu įžengė trys augaloti kaimo vyrukai su auksinėmis grandinėlėmis ant kaklų.

Mia, Vaida ir Genutė paslaptingai susižvalgė, paplonino balselius ir – į darbą. Vaikinams nuskilo – juk su jais koketavo ir flirtavo trys žavios, seksualios panelės. Jie be problemų sutiko sumokėti už kavą – merginoms pasisekė.

Tačiau sugrįžusių iš miestelio „darbininkių” laukė netikėtumas. Pamelavusios sodybos šeimininkui, kad fermoje ūkininkauti sekėsi puikiai, merginos klyktelėjo: ant suolo gulėjo negyva višta be galvos. Šeimininkas norėtų, kad panelės imtųsi rimto darbo – nupeštų vištytei plunksnas.

Ir tuomet įvyko konfliktas – iki šiol draugiška merginų komanda skilo. Mia ir Genutė kategoriškai atsisakė savo nagučiais valyti plunksnas. Jos esą ir taip daug darbų nudirbusios, tad vištą išdarinėti turinti Vaida. Jai ir teko ši dalia. Kol panelė plušo, Mia ir Genutė ironiškai prunkštė į delnus, šaipėsi ir dainavo: „Vaida viena peša vištą, jai širdis visai neplyšta”.

Saulei leidžiantis į kiemą atvyko fermų savininkas… Iš veido – ne pats linksmiausias. Ką jis pasakys nuo darbų pabėgusioms merginoms – penktojoje „Lietuviškų grožybių” serijoje antradienį 20.45 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.