Šiemet sostinės „Akropolyje“ jau apsilankė virš 10 mln. lankytojų

Per aštuonis šių metų mėnesius Vilniaus prekybos ir pramogų sostinėje „Akropolis” jau apsilankė daugiau kaip 10 mln. vilniečių ir sostinės svečių, o vidutiniškai per dieną čia lankosi apie 42 tūkst. žmonių. Visuose trijuose „Akropoliuose” per dieną apsilanko daugiau kaip 100 tūkst. žmonių.

„Tokie dideli lankytojų srautai liudija, kad mūsų prekybos centruose pasirūpinta visos šeimos poreikiais – norintys gali ne tik apsipirkti, bet randa ir didelį įvairių pramogų pasirinkimą. Tai rodo, kad mūsų rūpestis ir pastangos sukurti kuo patogesnį ir jaukesnį prekybos centrą yra vertinamos žmonių”, – sako Vilniaus „Akropolio” valdytojas Česlovas Urbanavičius.

Nuo Vilniaus prekybos ir pramogų sostinės nedaug atlieka ir Kauno bei uostamiesčio „Akropoliai”.

Klaipėdos „Akropolyje” per aštuonis šių metų mėnesius apsilankė 7,8 mln. lankytojų. Per dieną šiame prekybos centre apsilanko vidutiniškai 32 tūkst. žmonių.

Kauno „Akropolis” nuo pat atidarymo balandžio viduryje sulaukė didžiulio Vidurio Lietuvos gyventojų dėmesio. Jame per 4,5 mėnesio jau apsilankė 5 mln. žmonių. Vidutiniškai per dieną šiame prekybos ir pramogų centre lankosi 34 tūkst. žmonių.

Pernai per visus metus Vilniuje ir Klaipėdoje veikiančiuose prekybos bei pramogų centruose „Akropolis” apsilankė daugiau nei 25 mln. žmonių. 2006 metais Vilniaus ir Klaipėdos „Akropolyje” veikiančių operatorių apyvarta viršijo 1,1 mlrd. Litų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.