Vakar kino centre „Coca Cola Plaza” lankėsi D. Craigas

Kino teatras „Coca Cola Plaza” ne tik rodo filmus su garsiausiais Holivudo ir viso pasaulio aktoriais, bet ir juos priima. Vakar, rugpjūčio 22 dieną, kino centre apsilankė neabejotinai vienas žymiausių britų aktorių Danielis Craigas, daugumai lietuvių geriau žinomas kaip naujas Džeimso Bondo vaidmens atlikėjas. Neseniai kartu su kitais aktoriais atvykęs į Lietuvą filmuotis juostoje „Defiance”, Danielis Craigas pageidavo kino teatre pamatyti filmą „Žvaigždžių dulkės” (premjera Lietuvoje – spalio 25 d.). Specialiai Danieliui Craigui surengto seanso data ir laikas net tris savaites buvo derinami ne su mūsų šalyje aktoriumi besirūpinančiais lietuviais, o su studijos „Paramount” atstovais Holivude bei Londone. Nors iš pradžių manyta, kad D. Craigas kino teatre apsilankys antradienį, dėl netikėtai pasikeitusio filmavimo tvarkaraščio „Žvaigždžių dulkes” garsenybė pamatė diena vėliau, trečiadienį.
Į „Coca Cola Plaza” Danielis Craigas kartu su kolegomis atvyko iki 19 val. seanso likus maždaug penkioms minutėms. Baltais marškinėliais, džinsais, tamsiai mėlynos spalvos sportinio tipo batais apsiavęs aktorius atrodė vyresnis ir nelabai priminė iš nuotraukų pažįstamą Džeimsą Bondą, tačiau kad kino centre apsilankė pasaulinio garso aktorius buvo matyti iš jo elgesio. Pilšvai melsvą kepurėlę su snapeliu užsimaukšlinęs aktorius į „Coca Cola Plaza” įėjo naudodamasis užpakaliniu įėjimu ir greitai nuskubėjo į salę. D. Craigas nesutiko nusifotografuoti kartu su kino centro darbuotojais, tačiau mielai pasivaišino gėrimu „Coca Cola”, saldainiais „M&M” ir šokoladu „KitKat”. Nenustatytais duomenimis kartu su aktoriumi filmą taip pat žiūrėjo jo draugė Satsuki Mitchell, kurią garsenybė pirmąkart viešai pristatė per oficialią „007 Kazino Royale” premjerą. D. Craigas liko patenkintas kino centro darbuotojų aptarnavimu, o jo asmens sargybiniui „Coca Cola Plaza” patiko labiau nei gimtosios šalies kino teatrai. Taigi nuo šiol lietuvis, nusipirkęs bilietą į 10 salės, 5 eilės, 6 vietą žinos, kad sėdės toje pačioje vietoje kaip ir Danielis Craigas.
Galbūt, sekdamas D. Craigo pavyzdžiu, specialų seansą „Coca Cola Plazoje” užsisakys ir režisierius Edwardas Zwickas. Kino pasaulyje tai gerai žinomas režisierius, „Oskaro” laureatas, sukūręs „Kruvinąjį deimantą” ir „Paskutinį samurajų”. Šiuo metu Lietuvoje jis filmuoja naujausią savo darbą „Defiance”. Čia pasakojama istorija apie tris brolius, kurie iš nacių okupuotos Lenkijos gelbėdamiesi pabėgo į Baltarusijos miškus. Beje, be Danielio Craigo vieną iš brolių vaidina kita Holivudo garsenybė Lievas Schreiberis, neseniai su aktore Naomi Watts susilaukęs pirmagimio.
Danielis Craigas – ne vienintelė pasaulinio garso kino įžymybė, apsilankiusi kino centre „Coca Cola Plaza”. Be jo spaudos konferenciją čia yra surengęs „Oskaro” laureatas, prodiuseris ir scenarijaus autorius Akiwa Goldsman, parašęs scenarijus „Da Vinčio kodui”, „Aš – robotas”, „Nuostabus protas” ir kt.
Vakar paslaptingai kino teatre pasirodžiusį Danielį Craigą greitai pamatysime ir ekrane: jau lapkričio mėnesį pradedamas rodyti mistinis veiksmo filmas „Invazija”, kur jis vaidina kartu su Nicole Kidman.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.