Mergytė užsimušė iškritusi iš trečio aukšto balkono

Radviliškyje nutiko šiurpi nelaimė. Iš trečio aukšto balkono iškrito dar nė dvejų metukų nesulaukusi mergytė. Matyt ji žuvo iš karto, tačiau savo išvadas dar turės pateikti ekspertai.

Nelaimė įvyko sekmadienį apie 18 valandą Kaimynų gatvėje esančiame daugiabučiame name. Liudytojų nėra, tad sunku pasakyti, ar balkonas buvo atviras, ar mergaitė jį atsidarė pati. Kaip ji persisvėrė per turėklus, irgi kol kas tebelieka paslaptis. Mergaitės tėvai tuo metu buvo atsigulę prisnūsti. Pasak Radviliškio policijos komisariato viršininko Alvydo Lideikio, mergaitės mama negalavusi, tad ir prigulusi trumpam. Ja pasekęs ir mergytės tėvas. Antro sutuoktinių vaiko, aštuonerių sulaukusio berniuko, tuo metu nebuvo namie.

Mergaitės kūnelį pastebėjo kaimynai. Deja, iškviesti medikai jau niekuo negalėjo padėti. Gal mergaitė būtų tik susižalojusi, jei po langais būtų buvusi žemė. Tačiau, nelaimė, želdiniai augo tolėliau, o po pat namu žemė buvo išklota cemento plytelėmis. Žuvusiai mergytei gruodžio mėnesį būtų suėję dveji metukai.

Pareigūnai LŽ sakė, kad mergaitės šeima yra tvarkinga, abu tėvai dirba. Vaikus jie prižiūrėjo ir rūpinosi. Vieno buto kambarėlyje gyvenanti keturių asmenų šeima pertekliuje neskendo, tačiau vaikai visada buvo prižiūrėti. Baisi nelaimė įvyko atsitiktinai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.