„Walkman” muzikinių telefonų serija pasipildė dar dviem ryškiom žvaigždėm

„Walkman” telefonų serijai artėjant prie antrojo gimtadienio, „Sony Ericsson” šiandien pristatė 2 naujus revoliucingus telefonus.

Naujasis W910 yra pramogoms skirtas HSDPA telefonas – nesvarbu, ar tai būtų muzika, trimačiai žaidimai, vaizdo klipai ar greitaeigis internetas, W910 visas šias užduotis įgyvendina puikiai. Jame taip pat integruota novatoriška valdymo judesiu funkcija – krestelėjus telefoną, galima perjungti ir paleisti muziką, arba valdyti žaidimus. O naujasis „SensMe” sprendimas leidžia pasirinkti dainas pagal nuotaiką.

W960 – idealus UMTS telefono ir galingo muzikos grotuvo derinys. Jame galima išsaugoti iki 8,000 dainų*, o lietimui jautraus ekrano ir „Walkman” grotuvo dėka patogiai ir greitai jas visas valdyti. Šį derinį puikiai papildo 2,6 colių ekranas ir 3,2 megapikselių kamera.

„Walkman” serijos telefonai susilaukė tiesiog neįtikėtinos sėkmės,- teigia „Sony Ericsson” prezidentas Miles Flint. – Per mažiau nei dvejus metus parduota daugiau nei 26 milijonai muzikinių „Walkman” telefonų, kuriuos vartotojai vertina už puikų dizainą, garso kokybę ir revoliucingus sprendimus. Naujieji šios serijos telefonai – tai dar vienas žingsnis į ateitį. Didesnis interneto greitis leis greitai atsisiųsti naujų dainų, o nauji muzikos tvarkymo būdai neleis pasiklysti tarp milžiniškos dainų kolekcijos.”

Valdymas judesiu

Naudojant valdymą judesiu, vos krestelėjus telefoną galima perjungti sekančią, grįžti prie prieš tai grojusios dainos, arba paleisti atsitiktinę dainą. Maža to, ši funkcija sukuria naujas galimybes trimačiams žaidimams – kam spaudinėti mygtukus, kai veiksmą galima valdyti pakreipiant telefoną?

Siuntiniai

W910 „Walkman” telefonas įdiegta naujausia, „PlayNow” 4.0 turinio siuntimo programos versija. Šios unikalios programos dėka galima greitai ir patogiai atsisųsti žaidimus, skambučio tonus ir tūkstančius dainų iš „Sony BMG” muzikos parduotuvės. Svarbiausia, kad prieš perkant jas galima perklausyti – ir tik tada nuspręsti, ar dainos patinka.

Nuotaiką atitinkanti muzika

Novatoriška „SensMe” funkcija leidžia dainas iš „Walkman” telefono rinktis pagal nuotaiką. Grojaraščius nuo šiol galima sudarinėti ne tik pagal atlikėjus ar dainų pavadinimus, bet ir muzikos stilių bei tempą. Visos dainos vėliau atvaizduojamos kaip taškai plokštumoje, paskirstyti tarp ašių pagal nurodytas savybes. Tokiu būdu galima pasirinkti panašaus skambesio dainas, kurios labiausiai atitinką esamą nuotaiką. Naujoviška „SensMe” muzikos valdymo funkcija – puiki alternatyva jau įprastam muzikos rūšiavimo būdui.

Turinio valdymas

Naujoji failų naršyklė W910 „Walkman” telefone visą daugialypės terpės turinį laiko vienoje vietoje – jį visą galima pasiekti pasirinkus atskirą meniu piktogramą. Ji taip pat padeda konvertuoti muzikinius formatus kompiuteryje prieš juos įkeliant į telefoną.

Daugiau galimybių

W910 telpa daugiau kaip 900 dainų* (telefonas komplektuojamas su 1GB „Memory Stick Micro”), todėl tikėtina, kad visoms joms perklausyti norėsis geros aparatūros. „Bluetooth” stereo ausinės HBH-DS220 – puikios kokybės priedas, užtikrinantis puikią muzikos skambesį bet kur ir bet kada.

„Sony Ericsson” W910 „Walkman” telefonas pasirodys dviejų – tamsiai raudonos ir prašmatnios juodos spalvų. Rinkoje jis pasirodys jau ketvirtajame 2007m. ketvirtyje. W910 palaiko UMTS/HSDPA 2100-GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 dažnius.

Muzikinis maratonas

Iki 700 albumų, arba maždaug 8000 dainų* – tiek talpina 8GB atmintį turintis W960. Svarbiausia, kad šiame telefone pagalvota ne tik apie atminties kiekį, bet ir siuntimo greitį – 1GB informacijos iš kompiuterio telefonas parsiunčia vos per 3 minutes. Kartu su dvejais komplektuojamų ausinių komplektais (tarp jų – ir naujosios „Bluetooth” stereo ausinės HBH-DS220) ir net 27 valandų muzikos atkūrimo trukme šis telefonas – tiesiog nepakeičiamas kelionės draugas.

Bevielis ryšys

2,6 colių ekranas tiesiog idealiai tinka interneto naršymui, o spartų internetą garantuos „Wi-Fi” bevielių tinklų ir 3G palaikymas.

3,2 megapikselių kamera

Akimirkoms įamžinti W960 „Walkman” telefonas turi net 3,2 megapikselių kamera – ir tai nepaisant vos 16mm telefono storio. Automatinis fikusavimas suteikia nuotraukoms ryškumo, na o jomis pasidalinti galima tiek interneto dienoraštyje, tiek per el.paštą.

Dar daugiau informacijos

Daugelyje „Walkman” serijos telefonų įdiegta novatoriška „TrackID” funkcija, atpažįstanti lauke ar per radiją grojančios dainos atlikėją ir dainos pavadinimą. W960 (ir W910) ši funkcija pažengė dar toliau – dabar ji randa ir pateikia ne tik aukščiau paminėtą informaciją, bet ir papildomą medžiagą apie grupę ar atlikėją. Be to, ieškoti nuo šiol galima ne tik pagal įrašytos dainos atkarpą, bet ir pagal grupės, dainos, albumo pavadinimus ar tiesiog dainos teksto žodžius.

Daugiafunkcinis įrenginys

Pasak W960 „Walkman” telefono kūrėjo Nicklas Sivander, „šiuo metu vargu ar galima rasti geresnį muzikos grotuvo ir telefono derinį. Telefone integruotas ir lietimui jautrus ekranas, ir patogi klaviatūra – prie jų dar galima pridėti galybę muzikinių priedų. Dienos, kai einant iš namų reikėjo pasiimti MP3 grotuvą, kamerą ir telefoną baigėsi – dabar visa tai yra viename telefone.”

„Sony Ericsson” W960 „Walkman” telefonas palaiko UMTS 2100-GSM/GPRS 900/1800/1900 dažnius. Rinkoje šis aksominės juodos spalvos telefonas pasirodys ketvirtajame 2007m. ketvirtyje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.