Peršauta balkone rūkiusi paauglė

Šilutėje jaunuolis šūviu iš pneumatinio šautuvo sužalojo daugiabučio balkone stovėjusią paauglę. Nepilnametis šaulys pateko į policiją, o nukentėjusioji iš ligoninės pabėgo.

Užvakar, apie 14 val., iš Šilutės į Klaipėdos vaikų ligoninę atvežta 1992 metais gimusi Karina P. Šilutės dieninio centro auklėtojos atlydėtai nepilnametei medikai nustatė dešiniojo skruosto šautinę žaizdą.

Nepilnametė pervežta į Klaipėdos universitetinę ligoninę, nes jai turėjo būti atlikta operacija ir iš skruosto pašalintas svetimkūnis – šratukas.

Deja, nukentėjusioji uostamiesčio medikų pagalbos kategoriškai atsisakė ir iš ligoninės savavališkai pasišalino.

Mergaitės sužalojimo aplinkybes tiriantys Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Vakar paauglės mama Nadežda „Vakarų ekspresui” pasakojo, kad 15-metė dukra nukentėjo dar praėjusio trečiadienio popietę, kai apie 16 val. su drauge išėjo parūkyti į balkoną.

Neva tuo metu kieme į skardines iš pneumatinio šautuvo šaudė keleriais metais vyresni jaunuoliai. Vieno jų šūvis ir sužeidė trečiajame namo aukšte esančiame balkone buvusią Kariną.

Jaunieji šauliai tikina, kad į mergaitę pataikyta netyčia, neva stumtelėjus šaulį. Neatmetamos ir kitos įvykio versijos.

Nelaimė užfiksuota Laisvės kvartalo 5 name, kurio dauguma gyventojų yra asocialūs. Tad nei alkoholio nevengianti nukentėjusiosios mama, nei kaimynai į sužeistą ir krauju pasruvusią nepilnametę nekreipė dėmesio.

Karina susirūpino tik jos lankomo Šilutės dieninio centro auklėtoja. Ketvirtadienį išvydusi subjaurotą mergaitės skruostą, ji iš karto ją nuvežė pas medikus.

15-metei atsisakius pastarųjų pagalbos, ją perkalbėti bandė minėta auklėtoja. Vakar pavakare nepilnametė vėl buvo išvežta į ligoninę. Ją planuota pagaliau operuoti.

Motina galimomis dukros sveikatos komplikacijos nesusidomėjo. Vakar ryte vos apversdama liežuvį ji teigė, kad neva nieko baisaus neatsitiko.

Šilutės policininkai užvakar sulaikė 17-metį šilutiškį Donatą D. Pas vaikiną rastas jo tėvui priklausantis pneumatinis šautuvas. Per apklausą paaiškėjo, kad mergaitę sužalojo jo bendraamžis draugas. Jis jau apklaustas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.