Pinigai vienus myli, o kitus aplenkia

Šiandien jau gerai žinoma, jog kiekvienas judėjimas reikalauja energijos išteklių ir, kaip sako ezoterikai, ne tik fizinio, bet ir astralinio kūno.

Okultistai tvirtina, kad pinigai – taip pat energijos rūšis: juk jie keliauja nuo vieno žmogaus pas kitą.

Pas vieną jie užsibūna ilgiau, pas kitą trumpiau. Kodėl taip yra?

Ir pinigams energijos teikia aura

Pagal tai, kiek pas žmogų pinigai užsibūna, visuomenėje net priežodžiai kuriami. Pavyzdžiui, dažnai girdime sakant: „Prie jo pinigai lipte limpa”. Arba: „Jo kišenėje vėjai švilpauja”.

Tad iš tiesų, kodėl taip yra? Juk kiekvienas norėtume, kad tie pinigai prie mūsų „liptų”, palengvintų gyvenimą.

Kokia ta pinigų energija? Ar ji kartais nesisieja su žmogaus astralinio kūno energetika?

Astralinį kūną būtų teisinga vadinti gyvenimo energija – prana. Tai ji sukuria elektromagnetinį foną, kuris net žmogui mirus išsilaiko dar 40 dienų! Todėl ką tik miręs žmogus dar tebeturi aurą (galinčią pasirodyti vaiduokliu).

Tiriant gyvo žmogaus aurą, paaiškėjo, jog ji parodo ne tik žmogaus jėgą, bet ir atspindi jo savijautą, nuotaiką, emocijas.

Pavyzdžiui, fotografuojant jaunuolio aurą, ji švytėjo daug ryškiau ir plačiau, kai į kambarį įeidavo jam patinkanti mergina. Ypač ryškūs auros blykstelėjimai pasirodydavo tuose taškuose, kur išsidėsčiusios čakros – energetiniai organizmo centrai, žmogaus gyvenimiškos jėgos kaupėjos ir skirstytojos.

Ką bendra su žmogaus aura ir čakromis gali turėti pinigai?

Sakykime, žmogus sudarė kokį nors verslo planą, tikisi sėkmingo jo įgyvendinimo. Jis puikiai nusiteikęs, jo astralinis kūnas tampa stipresnis.

Fotografuodami tokio žmogaus aurą, išvysime ryškesnį jos švytėjimą. Stebėdami tokį asmenį, ir be jokių fotografijų matysime pradėjusias ryškiau spindėti jo akis, emocijos švytės visame žmogaus veide.

Tai, žinoma, jaučia ir aplink jį esantieji: jis atrodo stipresnis, geriau išmanantis reikalus.

O tokiu juk visuomet labiau pasitikima. Tai labai svarbu verslo reikaluose, kai kuriamos įvairios bendrovės, arba moksliniuose darbuose, kai entuziastingas žmogus ryžtasi įvairiems tyrimamas.

Ir tai suprantama: kur yra išmanymas, ryžtas, ten atsiranda ir pasitikėjimas.

Tada susikuria stipri energija, ir žmonių darbą dažniausiai lydi sėkmė! Štai tada ir sakome, jog „pinigai prie jo lipte limpa”. Planas vyksta, pinigai juda – cirkuliuoja, ir tą energiją jiems teikia žmogaus aura.

Būtina sinchroniška sąveika

Beje, jau yra tyrimais patvirtinta, jog pinigai „nelimpa” prie skurdžios auros žmonių – užkietėjusių, nerodančių jokios energijos pesimistų. Ir tai suprantama: nuolat dėl visko inkščiantis žmogus negali rasti iniciatyvių kompanionų, jis ir pats visur bijo rizikos.

Kartą patyręs nors ir menką nesėkmę, toks žmogus geriau linkęs „nekišti nosies iš savo nišos”.

Be abejo, su pinigais ir entuziastams reikia būti atsargiems, ne tik vaizduoti išmanantį, bet iš esmės suprasti reikalus. Nesėkmė tikrai gali ištikti, jei žmogus, vien emocijų pagautas, pūsdamas savo aurą iki neįtikėtinos ribos, pažeidžia jos ir savo individualių galimybių santykio principą.

Tada padėtis tampa nekontroliuojama: tikros produktyvios jėgos jau neužtenka, o ir ta anksčiau sukauptoji neduoda naudos (tada paprastai sakoma: žmogus per daug įsisiautėjo” arba „pametė galvą”). Impulsui reikiamą kryptį turi duoti racionali mintis, o ne akimirksnio užgaida.

Norint uždirbti pinigų, būtina visų trijų žmogaus kūnų – fizinio, astralinio ir mentalinio – sinchroniška sąveika.

Kitaip tariant, tam reikia tvirto fizinio kūno sudėjimo (sveikatos), stiprios valios ir intelekto.

Žinoma, daug kas priklausys ir nuo pasirinktos veiklos rūšies. Bet juk šitai vėlgi lems intelektas: kiek žmogus turi išminties, toks ir jo pasirinkimas!

Vadinasi, kai sakoma, jog komersantas ar kitos profesijos žmogus „užėmė savo nišą”, ezoterikų kalba (ne vien vertinant materialiąją pusę) tai reikštų, jog tas asmuo vykusiai suderino savo fizinio ir subtiliųjų kūnų sąveiką.

O jei tokios dermės nėra?

Uždirbus arba šiaip įgijus pinigų dar reikia mokėti su jais elgtis, kad nepadarytum sau ir kitiems žalos. Šito nemokančių ypač pagausėja tokiose šalyse, kurių visuomenė išgyvena politinius bei visuomeninius pokyčius. Tai, pavyzdžiui, regime ir sugriuvusioje SSRS.

Buvusiose sąjungos šalyse iš karto atsirado įvairaus plauko komersantų, įsteigtų kompanijų, bendrovių, įmonių, bankų. Paskui labai greitai užgriuvo bankrotų banga, nes daugelis visa tai kūrusių žmonių siekė tik laikinos sėkmės, visai nesuprato rinkos ekonomikos dėsnių, neįvertino savo sugebėjimų, intelekto (jų trijų kūnų sąveika nebuvo suderinta).

Panašūs procesai kadaise vyko ir šiandieninėse išsivysčiusiose šalyse. Tai rodo, kad čia tikrai veikia kažkoks akivaizdus „įstatymas”, apie kurį čia ir bandome pakalbėti.

Piniginė – tai akumuliatorius

Ezoterikų supratimu, piniginė – tai tarytum akumuliatorius. Ji turi prisipildyti „pinigų energijos” ir kurį laiką ją saugoti. Tos energijos išlikimo trukmė siejasi su žmogaus astralinio kūno galimybėmis.

Tačiau akivaizdu, jog ta energija turi savo tūrio ribas: ji vėlgi turi atitikti individualias žmogaus galimybes, jo „astralinį talpumą”. Tose ribose ir turi cirkuliuoti pinigai – tai kiekvieną sekundę galinti „sprogti bomba” arba bet kada gresiantis „išdžiūti šaltinis”.

Beje, ta sklandžiai vykstanti pinigų cirkuliacija žmogaus astraliniam kūnui – tarytum gera treniruotė, kuria jis paprastai tobulina savo fizinį kūną. Tą žmogus gali aiškiai pajusti nusipirkęs ar kitam nupirkęs kokį gerą daiktą: pakyla nuotaika, norisi vėl iš naujo papildyti piniginę – tą nuolat energiją kaupiantį „akumuliatorių”. Čia procesas toks pat, kaip ir energijos pakeitimas fiziniame kūne: po treniruotės sportininkas išeikvotą energiją grąžina geru apetitu, giliu, ramiu miegu. Neturintis fizinio krūvio žmogaus kūnas nepatiria ir tų energijos iškrovimo „piko” valandų. O tai reiškia, jog pastaroji ir neatsinaujina, kūnas neįgauna stimulo, verčiančio dirbti kiekvieną organą „tam tikru krūviu”, suderintu režimu.

Tą patį galima pasakyti ir apie „pinigų energiją”: ji pasipildo, jei pinigai juda, cirkuliuoja, o ne laikomi „užspausti”. Pastaruoju atveju bankrotas neišvengiamas.

Lemia ir valstybės „piniginę”

Su kiekvieno piliečio astraline energija siejasi ir visos šalies finansinė sistema. Jei bus slopinama žmonių iniciatyva, intelektas, ribojamas galimybių realizavimas – merdės ir šalies finansinis potencialas.

Valstybės pinigai juolab turi cirkuliuoti subalansuotai. Bet koks perlenkimas atsilieps nacijos sveikatai, kiekvieno žmogaus astralinio kūno būsenai (ir nereikia spėlioti, kodėl pas mus tiek daug savižudžių!).

Bet kuriame versle žmogui svarbu išlikti sąžiningam, geram, gailestingam. Tai patikrintos vertybės tiek Rytuose, tiek Vakaruose. Pavyzdžiui, labdara – tai ne vien turtingo žmogaus parodomasis poelgis. Jis tvirtina, tobulina žmogaus astralinį kūną, kartu lemia ir jo asmeninę sėkmę.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.