Veidrodėli, pasakyk…

Gundantis apatinis trikotažas moterį gali akimirksniu paversti žavinga viliokle. Pagundai atsispirti taip sunku…

Patrauklūs ir kokybiški apatiniai drabužiai moteriai suteikia daugiau pasitikėjimo, dvelkia paslaptimi ir itin keri. Juk tai, ką dėvime arčiausiai kūno, yra išskirtinai moteriška ir labai intymu – neverta tramdyti fantazijų, norų ir slopinti noro atrodyti gundančiai, žaviai. Ir nebūtinos ypatingos progos (pavyzdžiui, Meilės diena) norint pamaloninti save ar nustebinti mylimąjį…

Klasikinės spalvos

Moteriško apatinio trikotažo tendencijos keičiasi taip pat dinamiškai, kaip ir pati mados istorija, bet tai, kas itin moteriška, subtilu ir gražu – išlieka. Šiandien iš daugybės modelių, stilių ir spalvų sau išsirinkti tinkamiausių prašmatnių drabužėlių tikrai nesunku tiek jaunai merginai, tiek brandaus amžiaus moteriai. Šiųmetės žiemos apatinio trikotažo kolekcijų išskirtinis bruožas – tamsios spalvos. Neapsiriksite, jei išsirinksite raudonus, juodus, tamsiai rudus ar mėlynus apatinių komplektus. Tai klasikinės apatinio trikotažo spalvos, kurios tinka beveik visoms.

Šią žiemą itin populiarios glaustinukės, atliekančios dvejopą funkciją – suspaudžia bei dailiai išryškina liemenį ir prilaiko krūtinę.

Pavasarinė gaiva

Artėjantis pavasaris įpūs naujų vėjų ir į apatinio trikotažo lentynas. Šių metų pavasario kolekcijos jau po truputį keičia žiemos modelius, atnešdamos gaivesnių pastelinių spalvų – šviesiai žalią, salotinę, kreminę, rožinę, persiko. Tarp audinių vis dar karaliauja moterų numylėtasis šilkas. Šilko apatiniai ar naktiniai marškinėliai – prabangos, moteriškumo, kartu ir puikaus skonio ženklas.

Margi ir siuvinėti

Moteriškas apatinis trikotažas visais laikais buvo puošiamas įvairiausiais nėrinėliais, kurie, beje, ir iki šiol yra labai madingi. Minimalistinis romantizmas vyrauja daugumoje komplektų. Norėdamos ne tik pabrėžti savo moterišką žavesį, bet ir suspėti su paskutiniais mados vėjais, rinkitės gėlytėmis ar kitokiais gamtos motyvais margintą bei siuvinėtą apatinių komplektą. Mergaitiški kaspinėliai, smulkūs karoliukai ar atlasinės juostelės – ateinančio pavasario sezono akcentai. Be to, reikėtų atkreipti dėmesį ir į liemenėlių petnešėles. Plačios nėra labai madingos – jas pakeitė plonesnės viengubos ar dvigubos, kukliai pagražintos nėrinukais ar atlasiniu kaspinėliu. Parduotuvių lentynose sau tinkamų komplektų ras ir tos, kurios mėgsta vienspalvius, daugiau klasikinio stiliaus apatinius.

Ne taip seniai kelnaitės su juostele sulaukė didžiulio moterų (ir ne tik) susidomėjimo, tačiau po truputį „atgaivinamos” klasikinės kelnaitės ir apatiniai šortukai. Visi šie trys kelnaičių modeliai dažniausiai įeina į apatinių komplektus kartu su liemenėle.

Plaukų spalva ir…

* Blondinėms labiausiai tiks pastelinių spalvų apatinis trikotažas.

* Brunetės turėtų rinktis ryškesnių spalvų komplektus (pavyzdžiui, sodriai žalius, purpurinius).

* Juodaplaukėms tinka tamsiai ruda, vyno arba juoda spalva.

* Raudonplaukėms – visos žemės spalvos, žalios ir melsvos atspalviai.

* Juoda, raudona ir balta – tos apatinio trikotažo spalvos, kurios tinka bet kuriai moteriai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "Veidrodėli, pasakyk…"

  1. Nežinojau, kad apatinis trikotažas yra derinamas pagal plaukų spalvą. Aš visada perku tokį, kuris man patinka ir yra gražus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.